Технологиите ни доближават максимално до физическото общуване в работата2020-та е

...
Технологиите ни доближават максимално до физическото общуване в работата2020-та е
Коментари Харесай

Попитайте Brother за работното място на бъдещето

Технологиите ни приближават оптимално до физическото другарство в работата

2020-та е предизвикателна за всички компании, които се стремят да поддържат успеваемостта си в мощно турбулентната пазарна среда. На всички ни се желае да можем да погледнем в близкото бъдеще, само че надали това е по силите на някого сега. Затова можем да създадем нещо по-добро – да се подсигурим с най-хубавите софтуерни решения за взаимна и отдалечена работа и да посрещнем всички провокации оптимално готови за всевъзможни сюжети.

За японската компания Brother, която има над 110-годишна история и е един от водещите международни производители на печатащи и сканиращи устройства, нововъведенията и устойчивостта са част от нейното ДНК. Тя вижда бизнес провокациите на близкото бъдеще в посоки като увеличение на нововъведенията и продуктивността и опазване на ангажираността на чиновниците. За тази смяна се изисква водачество и визия, които могат да бъдат въодушевени от основните преимущества, обрисувани от японците:

Да възродим творчеството и съдействието

С творчеството и продуктивността идва и просперитетът, а с него и лоялността на чиновниците. Предлагането на еластичен работен развой към този момент е де факто стандарт в офис работата, само че той идва със своите провокации. Основната задача е да се обезпечат бизнес решения, които от една страна отстраняват софтуерната преграда пред всички генерации, ангажирани в работния развой и в същото време дават опция на по-специалните обществени групи, като образец хората с увреждания, да способстват за триумфа.

За задачата Brother от години развива своите артикули в посока оптималната интеграция с облака и усъвършенстване на потребителското прекарване. С настоящите модели скенери всеки може бързо и безпроблемно да цифровизира случайни хартиени документи – от визитки до бланки и контракти, които незабавно да бъдат качени онлайн и споделени с сътрудниците. Обратният развой също е чудесно модернизиран – печатът на всяко устройство в мрежата може да бъде осъществен даже от смарт телефона благодарение на безплатното приложение iPrint&Scan.

Да помислим и за малко по-амбициозен сюжет, при който отдалечено работещ чиновник изпраща задание за щемпел непосредствено на принтера в офиса, където негов сътрудник може незабавно да го вземе за идна среща с клиент. При това приемането от точния човек е обезпечено и конфиденциално, с помощта на автентификацията с PIN или NFC карта или смарт телефон.

Повече за решенията за щемпел и сканиране на документи на Brother

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР