Технологично границата може да види всеки, който преминава. За да

...
Технологично границата може да види всеки, който преминава. За да
Коментари Харесай

Николай Радулов: За да има минаване на мигранти или има проблем с техниката, или някой им помага

Технологично границата може да види всеки, който минава. За да има прекосяване на мигранти или има проблем с техниката, или някой им оказва помощ. Това съобщи някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи проф. Николай Радулов в предаването " Здравей, България " по Нова телевизия.

Мисля, че в гранична полиция има хора, които покровителстват прекосяването на мигрантите през граница. Виждаме, че огромна част от мигрантите са хванати не по границата, а в центъра на града. Заловените мигранти съставляват 1/3 от всички минаващи през границата. Имам възприятието, че това се трансформира в зараза. Освен мигрантите има и други проблеми - корупция, разпространяване на наркотрафика. Министерство на вътрешните работи би трябвало да бъде подкрепяна, до момента в който се почисти, сподели още специалистът по национална сигурност, представен от novini.bg.

За да преминат през границата някой от секторите би трябвало да се изключи. Ако има проблем с техника се поставят постове от хора и кучета. Тези хора, които патрулират и слагат техника, имат началници и извършват това, което им се разпореди. Няма по какъв начин трафика на границата да се получава от низовите пластове, означи проф. Радулов.
По думите му има огромен късмет да се излъчи държавно управление след предварителните парламентарни изброи на 2 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР