Технологичният журналист Кара Суишър отдавна е кралицата на изгарянето. Както

...
Технологичният журналист Кара Суишър отдавна е кралицата на изгарянето. Както
Коментари Харесай

Burn Book — репортаж за любов и омраза от технологичната фронтова линия

Технологичният публицист Кара Суишър от дълго време е кралицата на изгарянето. Както всеки, който е следил писането й през годините, знае, тя го сервира на драго сърце. Нейният персонален жанр е модернизиран за ръкописа в Twitter, завладяващото подкаст изявление и ликуващото изявление в твоето лице, постоянно поднасяно с израз „ споделих ти по този начин “.

Така че е разочароващо да съобщим, че Бърн Книгата, която се таксува като частично записки, частично споразумяване на сметки след повече от четвърт век на софтуерни репортажи, не съдържа изпепеляващ нов материал. Вярно е, че Суишър не се лишава от изкормването на Марк Зукърбърг и Илон Мъск.

Съоснователят на Фейсбук, написа тя, е бил „ извънредно доверчив за силите, които е отприщил “ и „ е един от най-небрежно рисковите хора в историята на технологиите, които даже не го подозират “. Думите на Мъск в Twitter, който той преименува на X, бяха „ един дълъг зов за помощ от явно проблематичен човек “ и го направиха „ непоносим “. Долината надали се смята за ради...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР