Технологична работилница за деца организира Образователно-индустриален борд“-Пловдив в партньорство с

...
Технологична работилница за деца организира Образователно-индустриален борд“-Пловдив в партньорство с
Коментари Харесай

Технологична работилница среща бизнеса и учениците

Технологична работилница за деца провежда „ Образователно-индустриален ръб “-Пловдив в партньорство с водещи индустриални компании и професионални гимназии.

Участниците ще сглобяват и създават модели на машини и апарати, ще се срещнат с съществени правила от естествените науки. Децата и техните родители ще получат информация за софтуерното развиване на фирмите и възходящия брой партньорства сред бизнеса и образованието. В самодейността, която ще се организира на 13 и 14 септември от 16 до 20 ч. пред Радио Пловдив в границите на Нощта на музеите и галериите, със особено готови свои стратегии се включват фирмите " Либхер ", " Биомашиностроене ", " BTL " и " Монди ". Акцията е с присъединяване и на възпитаници от професионалните гимназии по електротехника и електроника, хранителни технологии и техника и първия випуск по дуалната форма на образование в Механото, който приключва тази година.

Работилницата „ Технологии " е част от тридневния фестивал " НОЩ " на Пловдив 2019, в който има и стратегия, отдадена на събуждането на интереса на децата към техническите науки и професионалното обучение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР