Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи Лицензия от

...
Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение България получи Лицензия от
Коментари Харесай

Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение получи лиценз


Техническият образователен център на ЧЕЗ Разпределение България получи Лицензия от Националната организация за професионално обучение. В резултат бъдещи и сегашни електротехници могат да получават познания и опит в областта на електроенергетиката в центъра и да получат професионална подготовка по специалности и специалности в сходство със Закона за професионалното обучение и образование.

Лицензията включва 8 специалности и 12 специалности в региона на електроенергетиката, екологията, осведомителните технологии, заваряването и подемно-транспортната техника.

Учебният център се състои от механически полигон, който включва действителна симулация на електроразпределителната мрежа и построени осем обекта за практическо образование, както и профилирани образователни зали. Сред главните цели на центъра са развиване на чиновниците на ЧЕЗ Разпределение посредством професионално образование, образуване на политика и процедура за образование през целия живот в сходство с Европейската тактика по заетостта и Меморандума за учене през целия живот, повишение на квалификацията, възстановяване на компетентността и конкурентоспособността на електротехниците, образование на чиновници на подизпълнители, партньорство с просветителни институции и държавни организации и други.

" Секторът се нуждае от експерти, а това че е стратегически и рисков прави качественото образование извънредно значимо. Получената лицензия е доказателство за нашите благоприятни условия в тази посока. В Техническия образователен център, в действителна бизнес среда, предлагаме професионална подготовка и преквалификация на чиновници и сътрудници, а модерната база в центъра към този момент провокира интерес у младежи към специалността. “, сподели Меглена Велинова, началник на Техническия образователен център към ЧЕЗ Разпределение България.

Лицензията на образователния център беше връчена от Емилияна Димитрова, ръководител на НАПОО. Агенцията е орган на Министерския съвет, който дава отговор за качеството на професионалното обучение и образование и сходството му с държавния учебен стандарт.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР