Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори преди последната

...
Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори преди последната
Коментари Харесай

Моци: Трябва да продължаваме напред и нагоре

Техническият шеф на Лудогорец - Козмин Моци, приказва преди последната контрола на разградчани на австрийска земя против немския Нюрнберг.

" Като цяло за подготовката. Имаме и положителни и неприятни неща. Лошото е резултата против Ференцварош. Беше тежка подготовка. Футболистите са изморени. Щастлив съм, че са здрави и няма травми. Дай боже да продължаваме по този начин и да нямаме проблеми до първия мач. След всяка загуба би трябвало да си гледаш грешките. Надявам се, че всеки си ги е видял и схванал. Трябва да се разбере, че при Лудогорец няма право на такива неточности. Да, беше една контрола, бяхме изморени, само че мисля, че сме се поучили от тази неточност. Трябва да продължаваме напред и нагоре. Разликата с Ференцварош не е това, което демонстрира резултата. Липсваха много момчета от главните футболисти.

Вярвам, че ние може да отстраняваме черногорците. Трябва да разберем, че са тежък противник. Отбор, който играе нападателен футбол. Те излизат да се борят 180 минути за техния късмет.

Видяхме, че от предходната година Левски е доста мощен. Мисля, че тази година главните противници ще бъдат Левски и ЦСКА. Не би трябвало да забравяме Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив. Сигурен съм, че тази година ще ни е по-тежка от предходната ", съобщи някогашният бранител пред Диема спорт.
 Каули подписа нов контракт с Лудогорец
Каули подписа нов контракт с Лудогорец

" Щастлив съм, че не преставам кариерата си в клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР