Техническият директор на БФС Георги Иванов сподели след прибирането на

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов сподели след прибирането на
Коментари Харесай

Георги Иванов: Оставка на Кръстаич не стои на дневен ред

Техническият шеф на БФС Георги Иванов показа след прибирането на националния тим от Черна гора, че в неговите мисли на дневен ред не стои опцията Младен Кръстаич да бъде освободен от поста народен селекционер.

" Когато създадем ядро от 7-8 футболисти в топ 5 шампионатите, тогава ще можем да се борим с тимове от средноевропейско равнище. Това е функционалност на клубовете да си развият играчите и те да отидат в чужбина. Ние имаме време да работим с тях в границите на 3 дни. Аз не съм юрист на Младен Кръстаич, само че по какъв начин се чака от него да поправи грешките им. В моите мисли на дневен ред не стои оставка на Младен Кръстаич. Няма късмет да стартираме да играем с футболисти на по 33, 34, 35 години. Младите играчи са бъдещето на България. Ако зависи от мен, аз ще оставя Младен. Спас Делев, Кирил Десподов и Чочев са тримата над 25 години. Ако не виждате в това причина, значи гледаме друго на нещата. "

Гонзо атакува косвено и футболистите, които не се се оправят с поставените от селекционера задания.

" Гледаме класирането, само че какво да създадем? Да вляза и да вкарам два-три гола ли. Не желая нито да укорявам вас, нито да пазя Кръстаич. Много пъти футболистите не могат да изпълнят решенията на треньора. ", приключи Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР