Техническият директор на БФС Георги Иванов призна, че представянето на

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов призна, че представянето на
Коментари Харесай

Георги Иванов: Бавни сме, но критикувайте мен

Техническият шеф на БФС Георги Иванов призна, че представянето на националите против и не е било положително. Нашите изгубиха и двама мача, освен това без да вкарат гол. „ Чисто теоретично още имаме шансове, само че видяхме, че има тимове, изключително като Унгария, която превъзхожда с едно равнище нашия тим. Борим се да станем първи. Трябва да гледаме малко действително. Аз не съм видял някой да е съумял в живота, без да рискува. Някой би трябвало да направи крачката. Трябва доста неща да се трансформират “, съобщи Георги Иванов.

„ Ние всички носим отговорност. Какво значи да понесем отговорност? Малко ли ви е, че критикувате всичко живо, което се допре до националния тим? Смятаме ли, че тези момчета се усещат добре. Ако желаете, критикувайте мен, по този начин или другояче го вършиме 30 години, само че след две години България ще е друга и на друго равнище. Някой път загубата е по-добра от успеха “, добави Иванов на летище София.

„ Имаме трима футболисти, които след 2-3 години ще станат топ играчи. Димо Кръстев от Фиорентина и Мартин Георгиев от Барселона са двама от тях. Имаме състезател и в Бенфика. Когато те се причислят към националния тим, ще изглеждаме по друг метод “, сподели още Гонзо.

„ Трябва доста неща да се трансформират. Президентите да погледнат към общото богатство, тъй като все по-малко футболисти се постановат, а играят от ден на ден чужденци. Ние не сме като Бразилия да имаме 20 милиона футболисти, имаме избран брой и като не играят, не са на нужното равнище. Националният селекционер да не смятате, че за 3 дни ще вдигне скоростта. В българското състезание се играе муден футбол и това се придвижва в националния тим. Все качества, които самите клубове би трябвало да развиват “, проучва Георги Иванов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР