Техническият директор на БФС Георги Иванов коментира ексцесиите от протеста

...
Техническият директор на БФС Георги Иванов коментира ексцесиите от протеста
Коментари Харесай

Гонзо опита леко да се разграничи от БФС и отсече: Организаторите да кажат защо е толкова агресивен протестът

Техническият шеф на БФС Георги Иванов разяснява ексцесиите от митинга на почитателите довечера. Гонзо акцентира, че не може да дава отговор за управлението на БФС, като от две години работи за футбола...

" Ние съжаляваме за всичко това, което се случи. Не можем да се зарадваме на мача. Това, което се случи, беше нещо, което няма нищо общо с футбола. Трябва да разберем, че неслучайно Столична дирекция на вътрешните работи и УЕФА дадоха рекомендация да се играе отвън София. Хората бяха прави да се измести мача. Ръководството на БФС го избират президенти на клубовете. За да са толкоз нападателни почитателите, би трябвало да има причина. Организаторите на митинга би трябвало да кажат за какво е толкоз нападателен митингът.
 София е обляна кръв, а Коща размаха междинен пръст...
София е обляна кръв, а Коща размаха междинен пръст...

Наглост....

Смятате ли, че мачът щеше да премине по естествен метод, в случай че тези почитатели бяха на стадиона. Не мога да давам отговор за управлението. От две години работя за футбола. Не мога да давам отговор от името на управлението. Президентите на клубовете избират президента на БФС, почитателите избират кметове и министър-председателя. За последната седмица приказваме единствено за неща отвън футбола. Питайте уредниците на митинга за какво по този начин се случи ", сподели Гонзо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР