Техническите стартъп компании в Албания и Западните Балкани са поканени

...
Техническите стартъп компании в Албания и Западните Балкани са поканени
Коментари Харесай

Великобритания и Албания предлагат възможности на стартъпи от Западните Балкани

Техническите стартъп компании в Албания и Западните Балкани са поканени да вземат участие в третото издание на UK-Albania Tech Hub. Това е стратегия, която подкрепя съдействието сред Албания и Англия в региона на нововъведенията в технологиите. След втория сполучлив кръг тази година, програмата ще продължи да включва и приема заявки от стартъп компании, намиращи се и в страните от Западните Балкани.

UK-Albania Tech Hub има за цел да улесни двустранните софтуерни партньорства сред Албания и Обединеното кралство с фокус над софтуерните стартъпи, които имат капацитет да допринесат за икономическия напредък на Англия посредством шерване на нововъведения, умения и благоприятни условия за бизнес сред двете страни. Проектът осъществя това посредством идентифицирането на целеви решения, сътрудници и модели на съдействие за започващи технологии, ангажиращи бизнесмени със срещи с евентуални бизнес и механически сътрудници и основни бизнес специалисти.

По модел на сполучливия UK-Israel Tech Hub, програмата включва тристепенен метод в поддръжка на софтуерните започващи компании и предлага до 20 места за присъединяване на стартъпи в серия от семинари в Тирана, Албания, които ще включват сесия за образование и менторство, подпомагащи разрастването на техните хрумвания и развиването на техния потенциал, употребявайки локални и английски практики и експертни препоръки. След съзтезателен развой, редица стартъп компании, които сполучливо са приключили обучителната стратегия, ще бъдат определени да продължат образованието си в Лондон. Те ще стартират в допълнение образование под попечителство и ще проучат опциите за бизнес в софтуерния бранш на Обединеното кралство.

Избраните за присъединяване в програмата бизнесмени ще имат опция да се срещнат с софтуерни мрежи, вложители и евентуални клиенти. Последващата поддръжка за по-нататъшно развиване на техния бизнес и програмата за ускорение на високо евентуални започващи компании за по-нататъшно разгръщане на техния бизнес, включват високопрофилни мрежови събития, благоприятни условия за свързване с менторите от Обединеното кралство, благоприятни условия за взаимни планове и за принос в създаването на политики. Възможност за кандидатстване по плана UK-Albania Tech Hub в период до 18 октомври 2019 година имат всички стартъп технологии, които към този момент са открити на албанския пазар или в страните от Западните Балкани.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР