Технически университет - Варна в партньорство с РУО-Варна и Община

...
Технически университет - Варна в партньорство с РУО-Варна и Община
Коментари Харесай

ТУ-Варна организира Втора педагогическа конференция Клъстери и иновации в образованието“

Технически университет - Варна в партньорство с РУО-Варна и Община Варна провежда Втора педагогическа конференция " КЛЪСТЕРИ И ИНОВАЦИИ В ОБРАЗОВАНИЕТО ", която ще се организира от 31 октомври до 3 ноември 2019 година

Основната цел на конференцията е да даде опция на учителите да споделят опита си, да обсъдят резултатите от свои педагогичен проучвания в разнообразни посоки и да вземат участие в полемики по модерни настоящи педагогичен тематики.

В дните на конференцията ще има и визити на общински детски градини за открити уроци и демонстрации на положителни практики. Всеки участник с отчет в конференцията ще получи уверение за 1 (един) квалификационен заем и обява в профилирано издание. Публикациите важат за кандидатстване за първа професионално-квалификационна степен.

Работата на конференцията ще протече в пет научни секции. Надсловът на първата научна секция от конференцията е „ Детският и начален преподавател – мотор на мотивацията “ с три посоки: „ Четивната просветеност на децата и учениците “, „ Съвременни осведомителни и дидактически технологии и компютърно моделиране “. Втората огромна секция е за учители по професионална подготовка. Тематичните посоки са: „ Комуникационни и осведомителни технологии “, „ Мехатроника и чисти технологии “, „ Индустрии за здравословен живот и биотехнологии “, „ Креативни и рекреативни промишлености “ във връзка програмата на МОН „ Интелигентни специализации “. Останалите секции са „ STEM-образование “, „ Управление на образованието “ и секция „ Методическа “, в която са включени експерти от всички филантропични науки, спорт, непознати езици, изкуства.

Желаещите да вземат участие в конференцията в една от трите форми - с отчет, като слушател или с галерия на компания, могат да го създадат като попълнят съответния електронен формуляр - за педагогичен експерт или за компания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР