Теди Москов е един от най-добрите български режисьори, пожънал големи

...
Теди Москов е един от най-добрите български режисьори, пожънал големи
Коментари Харесай

Теди Москов каза рецептата: Женим представителите на ЕС за българки, поим ги с гроздова и фондовете ще ни залеят

Теди Москов е един от най-хубавите български режисьори, пожънал огромни триумфи освен у нас, само че и в Германия. През 90-те години телевизионното му шоу „ Улицата “ се трансформира в шлагер и печели „ Златна роза на рецензията “ в Монтрьо. Носител е на премията „ Златен век “ и ордена „ Св. св. Кирил и Методий “ – I степен. Теди Москов постоянно посочва проблемите с същинските им имена. Не прави изключение и последното му изявление пред „ Труд “, в което режисьорът с изключение на за спектакъл, приказва и за политиката и моментното положение на България. По думите му, причина за това, че страната ни се намира в задния двор на Европа е манталитетът, който нацията ни си е построила през годините на социализма – всичко да се случва по „ втория метод “.

Наред с това Москов показва, че българинът не може да избяга от облика си на „ мрънкач “ и човек, който постоянно чака някой различен „ да го оправи “.

„ Трудно е за хора, привикнали постоянно някой да ги оправя, да се оправят сами. Какво значи да се оправим? От какво да се оправим? Никой не е сложил диагнозата на болестта, от което се лекуваме! “, уверен е Теди Москов. В отговор на въпрос допустимо ли е идното председателство на Европейския съюз да донесе някакви позитиви на страната ни, режисьорът даде доста любопитна рецепта за България.

Той счита, че на чужденците по принцип им е хубаво в България. Ако се възползваме от този факт, черпим високопоставените европейски служители с хубава домашна гроздова ракия и ги оженим за българки, ще потекат нови европейски фондове, предлага Теди Москов. Той посочи, че те и до момента са валяли, само че просто не сме ги усетили. „ Дано в този момент ги усетим и това става все по-често, пожела си режисьорът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР