Теди Александрова пак се носи на крилете на любовта. Повод

...
Теди Александрова пак се носи на крилете на любовта. Повод
Коментари Харесай

Теди Александрова отново влюбена

Теди Александрова отново се носи на крилете на любовта. Повод за мнения даде самата тя, откакто в диалог с почитатели в обществената мрежа чалгаджийката отговори на въпрос дали има нов мъж до себе си с песента си,,Влюбена ". Дали е по този начин, или русокоската е имала поради, че е влюбена в музиката и в живота, както нормално споделя, към този момент остава тайнственост, написа " Уикенд "

Само до преди към два месеца Теди Александрова бе във вихъра на земетръсен скандал с някогашния си Емрах Стораро. Двамата се разделиха трагично, като подхванаха война в обществените мрежи. Теди съобщи, че сериозна роля за разлъката изиграл бащата на Емрах - Тони Стораро, защото не я одобрявал.

Емрах пък твърдеше, че в действителност не е имал сериозна връзка с Теди, както тя го показва. Последва взаимно вадене на чатове, уточнения и обяснения. В разгара на сагата Теди сподели клипче с кръвопролитие на агнета, до момента в който ходжа чете от Корана. Емрах разясни, че клипчето е от курбана, който татко му Тони Стораро направил за негово здраве.

Теди счита, че не става дума за курбан, тъй като в клипчето ходжата казвал на турски език: " Теодора да стои надалеч и Емрах да си поеме пътя ". В абсурда бяха забъркани и пари, тъй като Теди искаше Емрах да ѝ заплати песните, които е направила за него. Когато татко му Тони Стоpapo изплати сумата, певицата побърза да означи и това събитие.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР