Тече цялостно обновяване по програмата Региони в растеж“, отчете образователният

...
Тече цялостно обновяване по програмата Региони в растеж“, отчете образователният
Коментари Харесай

Фурор! Изловиха Бойко Борисов Да Се Целува С Руса Учителка! Снимки И Видео! Оферира Я Директно: Ела Ние С Тебе Да Си

Тече изцяло възобновяване по програмата „ Региони в напредък “, регистрира просветителният министър.

Премиерът се срещна с директорката и учителките и даже се пошегува с една от тях, откакто разбра, че преподава философия: „ Ела в този момент да философстваме с теб “.

По време на цялата си обиколка в учебното заведение и салона Борисов се оглеждаше за въпросната учителка: „ Ела ние да си философстваме, тя директорката няма да има нищо срещу “. Накрая на пропусна и особено да се сбогува с нея.



Борисов огледа постройката на учебното заведение от вътрешната страна и извън и остана удовлетворен: „ Изглежда добре, най-малко на външен тип “.

Вътре той прегледа кабинетите по готварство и винопроизводство, а учителките демонстрираха новата интеркативна дъска в една от класните стаи. „ Такова нещо би трябвало да има във всяко учебно заведение “. За да показват опциите на устройството учителките демонстрираха материал от уеб страницата на общината от детската градина, където се празнува Деня на Ботев. Предложиха да му покажат и зрелостниците, само че Борисов ги отряза: „ Абитуриентите знам по какъв начин ги изпращате “.

След като огледа и спортната зала на учебното заведение, министър председателят беше помолен за фотография. „ С управлението имаме, дайте с учителите “, сподели той и събра към себе си директорката и учителите.

„ Най-много би трябвало да се дава за обучение “, разяснява Борисов. „ 1000 учебни заведения вършим сега. Искам да ги видя всичките “, съобщи той на просветителния министър Красимир Вълчев. „ Тук се отбих единствено с цел да видя учебното заведение. Ще дойда отново да забележим и другите работи “, съобщи той.

Обиколката продължава към Котел и Сливен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР