Театралната и филмова легенда Стефан Данаилов ще участва в дългоочаквания

...
Театралната и филмова легенда Стефан Данаилов ще участва в дългоочаквания
Коментари Харесай

Ламбо се появи във филм за Пловдив ВИДЕО

Театралната и кино легенда Стефан Данаилов ще взе участие в дълго чакания филм „ Завръщане “. Романтичната комедия е отдадена на Пловдив и е за ценностната ни система, за непокътнатите обичаи и претекст за всички, които желаят да се върнат към корените си. Днес бе излъчен филмовият откъс на лентата, чиято премиера по кината е планувана за 18 октомври. В нея епизодична роля е поверена на Ламбо.

Историята се се завърта към трима приятели, които се прибират под тепетата, с цел да спасят къщата на собствен остарял другар. Тренират и вземат участие в надпревари, срещат се с минали любови и претърпяват куп завършения. Продуценти на „ Завръщане “ са Башар Рахал, Богомил Грозев и Ники Илиев, като последният е и режисьор на кино лентата.

Зад камерата е операторът Кирил Вълчанов, монтажът е дело на Любомир Илиев. Музиката за кино лентата е написана от Иван Тишев. В функциите ще забележим Александър Кадиев, Ники Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Евелин Костова, Диляна Попова, Башар Рахал, Райна Караянева, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Искра Донова и Стефан Данаилов.

В продължение на месец те снимаха на разнообразни знакови места в Европейската столица на културата. Последните подиуми за „ Завръщане “ ще бъдат снимани на невероятния плаващ концерт на Орлин Павлов на 28 август от 20 часа на Гребната база.

Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със особено построена за случая сцена от плаващи понтони. На сцената дружно с Орлин Павлов ще се качат някои от обичаните български реализатори – изключителните Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов - Графа и Бобо.

„ Този концерт ще е празник на музиката и киното. Ще чуете най- известните ми песни през годините, песни от албума “Още малко ”, както и особено записано парче за лентата, което се надявам да се трансформира в шлагер, а за какво не и в новия химн на Пловдив “, споделя Орлин Павлов.

Вижте филмовия откъс на " Завръщане ":

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР