Теа от Ергенът прикова вниманието на зрителите с шеги, самоирония

...
Теа от Ергенът прикова вниманието на зрителите с шеги, самоирония
Коментари Харесай

Русата фурия Теа от Ергенът фенка на еротичната фотография

Теа от " Ергенът " прикова вниманието на феновете с смешки, самоирония и несъмнено знае по какъв начин да бъде център на вниманието. Но русокоската надалеч не е толкоз стеснителна, колкото се пробва да се изкара пред камерите. 

Нейни голи фотоси, които е правила преди да стане част от последния сезон на сеирджийското шоу, са налични в профилите ѝ в обществените мрежи. Кадрите са еротични, а Теа театралничи както майка я е родила.



Профилът на русокоската е претъпкан с сходни еротични фотоси, които по всичко проличава са направени от професионален фотограф. А в предишното даже някои вестници и списания са й плащали за сходни фотоси с еротично наличие. 

Теа Добрева е от град София и се показва с артистичния си псевдоним Теа де Анджелис. Тя e професионален танцьор, модел и DJ. Обожава техно музиката, с която твърди, че е закърмена. В момента следва „ Театър “ в Нов български университет и напълно скоро ще бъде дипломирана актриса.

За нежната си възраст Теа се развива в няколко креативен посоки, като за момента не би желала да се концентрира единствено в едно, защото счита, че е сложен актьор, роден за сцената. Това е и повода тя да се старае постоянно да наподобява съвършено. Обожава да се облича провокативно и не се интересува от мнението на близките.



Признава, че е доста прочувствена, дръзка, експресивна, импулсивна и екстравагантна, само че в това време е доста смирена и с извънредно миролюбива душа. За себе си твърди, че е мъжко момиче – сложи ли си цел, я гони до дупка. Не харесва скучни, лишени от страсти хора, които стоят безмълвно в ъгъла, без фантазии и цели. 

 Теа счита, че заслужава най-хубавото, в това число и най-хубавия мъж. Това, което буди възхищението ѝ у представителите на мощния пол, е тяхната отдаденост. Търси сътрудник, който да я обича и да прави това, за което постоянно е мечтала – някой да я носи на ръце, като същинска „ барби принцеса “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР