Те се завръщат, готови (или не) за всичко, което ги

...
Те се завръщат, готови (или не) за всичко, което ги
Коментари Харесай

5 сериала, които можем да гледаме в очакване на Stranger Things

Те се завръщат, подготвени (или не) за всичко, което ги чака - фотосите на петия (последен) сезон на Stranger Things започнаха.  

Ето какво знаем дотук 

Снимките стартираха на 8 януари, премиерата се чака тази година. 

В последния сезон  се завръщат Мили Боби Браун, Фин Улфхард, Ноа Шнап, Гетен Матарацо, Кейлъб Маклафлин, Сейди Синк, Чарли Хийтън, Наталия Дайър, Мая Хоук, Дейвид Харбър и Уинона Райдър. 

Към актьорският състав се причислява Линда Хамилтън ( " Терминаторът " ). Няма информация за ролята й, само че тя е огромен почитател на сериала. " Не знам по какъв начин да бъда фенка и актриса по едно и също време “, сподели тя предходната година. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Ross Duffer (@rossduffer)

Много детайли вършат сериала специфичен - сплотена група младежи, които се впускат във вдигащо адреналина премеждие, ретро стила, музиката, резултатите, страхотната актьорска игра. И до момента в който чакаме пети сезон, ето няколко сериала, които дават сходно чувство, в които ще откриете детайли от всичко това, което харесвате в Stranger Things. 
Dark 
Това е първият немскоезичен сериал на Netflix, а още преди да излезе го разказват като " немския Stranger Things ". Dark е по-мрачният брат на Stranger Things.  

Сериалът наблюдава четири фамилии, които живеят в град, в който мистериозно изчезват доста деца изчезват. Историята не е на едно, а на разнообразни фамилии с преплетени ориси, в разнообразни времена - тази поредност от 26 епизода в три сезона е като същински пъзел. Действието се развива редом и с едни и същи герои през 2019-а, 1986-а и 1953 г. 


I Am Not Okay With This
Оригиналният сериал на Netflix e черна комедия за съзряването. Сидни Новак (София Лилис) е тийнейджърка, която развива телекинетични качества. И до момента в който се оправя с новооткритите си сили, би трябвало да се ориентира и в комплицирания живот в гимназията, тийнейджърските страсти, сексуалността, както и със самоубийството на татко си.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР