Те се страхуват от мен, не аз от тях. Това

...
Те се страхуват от мен, не аз от тях. Това
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Васил Божков: Те се страхуват от мен, не аз от тях

Те се опасяват от мен, не аз от тях. Това съобщи Васил Божков по време на формалното показване на политическия план „ Център “. Партията на Божков – „ Българско лято “, влиза в него.

„ Днес тук сме се събрали хора от цяла България, и българи, живеещи в чужбина. Нямаме стопанска система, нямаме бизнес, нямаме опазване на здравето, нямаме обучение. Тези, които назовават себе си политическа класа, са патологични лъжци. Те се пробват да откраднат истината. Не ние подвластен от тях, а те от нас. Те са групи бандити. През 1300-годишната си история България е имала тежки моменти и моменти на популярност, само че българският народ е бил мощен. Непрекъснато споделят, че нищо не зависи от нас, не им вярвайте – всичко е в наши ръце “, сподели Божков.

Той добави, че 2024 година е съдбоносна, светът се трансформира, на България са нужни мощни и смели хора

„ Тези крадци мислят единствено за себе си. Тези двамата – Бойко и Шиши, те не са най-умните “, акцентира Божков и добави, че България е застрашена да престане да съществува и българската нация да изчезне.

Бизнесменът прикани:

„ Трябва да се надигнем, да застанем против тях. Техният край ще бъде ново начало за България. Опитаха всичко против мен, само че не реализираха нищо. Сега съм тук. Те се опасяват от мен, не аз от тях. Те са двама души, плюс прислужниците им, които не са толкоз доста. В момента, в който страната се отърве от тази кал, това ще бъде ново начало за България. “

Божков означи, че всички са се събрали през днешния ден тук с една цел – „ да спасят България “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР