Те (СДСМ) си представят ЕС, като да се качат на

...
Те (СДСМ) си представят ЕС, като да се качат на
Коментари Харесай

Християн Мицкоски: Правителството позволи България да гледа на Македония и историческата ВМРО, като на част от нейната история

„ Те (СДСМ) си показват Европейски Съюз, като да се качат на трен. Не. Брюксел би трябвало да пристигна тук. Нищо от критериите от Копенхаген не приложиха, ние ще го създадем. Когато не можете да извършите това, което сте дали обещание, би трябвало да си отидете. Ние идваме ”, съобщи претендентът за президент на РМ от ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силяновска-Давкова.

" Ще видите програмата ми и ще припознаете моите цели. Ще върша всичко това, което не правеше сегашният президент. Ще почитам Народното събрание, само че в случай че би трябвало ще употребявам несъгласие и няма да разреша дипломати да уронват престижа на страната, тъй като към дребните страни към момента има предубеждения ”, набеляза главните цели в програмата си Силяновска, съгласно която Северна Македония " не заслужава това, което й се случва ”.

" Представиха ни френското предложение (преговорната рамка) като огромен триумф, а то е примката на врата ни. Сами отвориха диалога към потеклото на дядовците и прадядовците ни, до момента в който губим нашите деца, които поради тези политика си отпътуват от (Северна) Македония. Блъскаха върху темелите, а България употребява слабостта на държавното управление. Създадоха кавги и раздори и разрешиха на България да гледа на Македония и историческата Вътрешна македонска революционна организация като на част от тяхната история. А то е основният детайл от нашата, македонска история, което единствено по себе си демонстрира, че имаме друга история. Казват, че имат проект за Европейски Съюз, само че не споделят какъв е той и когато в Народното събрание останат общо с 30 депутати по какъв начин ще обезпечат болшинство от две трети (необходимото болшинство за смяна на конституцията). Искат за впишем българите в конституцията, пък след това да става каквото ще. Имаме човек, който ще бъде водещ и на интернационална, и на вътрешната сцена. Решението е дамата с правила Гордана Силяновска, която има своя позиция и до дъно се бори за нея ”, съобщи водачът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски.

Условието да има определен президент на страната е на втория кръг от изборите да гласоподават повече от 40 % от записаните в изборните описи, напомня Българска телеграфна агенция.

Президентските избори в Северна Македония ще се проведат на 24 април, а на 8 май, дружно с балотажа, на който отиват двамата претенденти с най-вече гласове, ще се проведат и парламентарни избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР