Те са заедно две години, че и отгоре, но никой

...
Те са заедно две години, че и отгоре, но никой
Коментари Харесай

Прегръдки, целувки, любов: Заснеха Диляна Попова с новото й гадже!

Те са дружно две години, че и от горната страна, само че никой не им ги дава. Защото в действителност наподобяват като прясно влюбени. Диляна Попова и Лъчезар Захариев очевидно се откриха един различен и радват освен околните си, само че и инцидентните минувачи, които ги засичат.

Двамата са неразделни (освен в случай че не би трябвало някой от тях да замине по работа) и постоянно са компактно прилепени един към различен. Така ги снимаха и папараци преди ден, когато Диляна и Лъчо използваха хубавото време, с цел да се барнат в летни облекла и да се разходят из централните столични улици.

Те седнаха на кафе, като усмивките не слизаха от лицата им, а по-късно към тях се причисли и другарка на Диляна Попова. Явно двете са много близки, тъй като се прегърнаха дълго и топло.

Тримата поседяха, поговориха, а след това си потеглиха като Диляна и Захариев се понесоха към автомобила си - още веднъж ръка за ръка. Е, каквото и да си приказваме, такива нежности сред нея и Асен Блатечки преди време, не сме виждали.

Като загатваме Асен, той също разгласи в ефир неотдавна, че е бясно влюбен и благополучен и че дамата до него не е могла да го укроти, само че пък го е научила по какъв начин да я обича неистово мощно.

" Диляна и Асен не бяха един за различен, само че се грижат дружно за Борил. Дано пък в този момент всеки от тях да е разкрил половинката си и да бъдат най-накрая щастливи ", пожелават им консуматори.

Тагове: Диляна Попова Асен Блатечки Лъчезар Захариев Диляна Попова и Лъчезар Захариев кафе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР