Те са талантливи, цветни, позитивни и лудо влюбени един в

...
Те са талантливи, цветни, позитивни и лудо влюбени един в
Коментари Харесай

Брак по време на клип и когато една песен променя живота ти

Те са надарени, цветни, положителни и бясно влюбени един в различен. Зад дуета "2 мислено " стоят прелестните Христина и Юлиан.

Той е пианист, а тя - певица. Наскоро двамата издадоха сингъла си "Променен " и в действителност този музикален план промени напълно живота им.

Причината - Юлиан употребява снимачната площадка, с цел да предложи брак на половинката си.
 По време на фотосите на клипа По време на фотосите на клипа " Променен "
"Помислих си - истина ли е това?! Или е част от клипа?! Какво става?... Бях напълно съществено объркана. Пред толкоз хора... (хахаха) Другото, което помня е, че той изглеждаше извънредно симпатично, благо, чаровно и приказно там, коленичил... Всеки мечтае за такива моменти - значими, единствени, красиви. Аз съм щастливка! ", споделя Христина за един от най-щастливите и специфични моменти в живота си в изявление за Vesti.bg.

Точно в края на фотосите на клипа пред погледа на всички Юлиан пада на колене и задава значимия въпрос "Ще се омъжиш ли за мен ". Този миг е запечатан вечно във видеото към "Променен ".

"Беше много непринудено. Естествено, мислил съм преди този момент по въпроса, само че няколко дни преди фотосите осъзнах, че в действителност това ще бъде един от най-специалните за нас моменти - снимането на нашия първи клип. Защо да не го създадем още по-специален ", споделя Юлиан.

Ден преди фотосите той обикаля из бижутериите за пръстен. Намира съвършения в последния миг и резервира в загадка проекта си.

"Пръстенът се оказа няколко номера по-голям, само че изненадата се получи! Запазих го в загадка от всички, даже в един миг имах възприятието, че го укривам и от себе си (хахаха). Половин час преди изненадата споделих на снимачния екип, с цел да не вземат да я пропуснат ", споделя още той.

Режисьорът на видеото - Митко Стафидов, бил в потрес, само че най-после всичко минало добре и се трансформирало в хубав спомен, който двамата могат да си напомнят още веднъж и още веднъж, гледайки клипа.
 Христина Христина
- Къде се намерихте?

Христина: Аз от Шумен, той от Бургас, и в последна сметка в Софийския университет. Оттогава насам творим, щастливеем и всичко ни свързва.

Юлиан: Класически филм. Аз - новоназначен пианист на студентите по поп пеене, Хриси - студентка в първи курс. По някаква случайност бях самичък в стаята, когато тя пристигна на първата си лекция. Заговорихме се, започнахме да пробваме разнообразни песни и незабавно осъзнахме, че би трябвало да работим дружно. Така музиката беше първоначално, а след това стана и персонално.

Христина: Тук е мястото да споменем и един доста значим за нас човек - Етиен Леви - първият сътрудник на Юли в университета и мой учител. Впоследствие стана неразделна част от нас и по тази причина доста държахме да участва в първото ни видео.
 Юлиан и Етиен Леви по време на фотосите на клипа Юлиан и Етиен Леви по време на фотосите на клипа " Променен "
- Как пристигна концепцията за дует?

Христина: Много елементарно, бързо и незабавно. Имаме извънредно идентични усети за музика. Той е по-опитният - този, който ме "просветляваше " музикално и към момента е по този начин (усмихва се).

Юлиан: Както споделих, от първата ни среща знаехме, че ще работим дружно. Но концепцията за вокален дует пристигна по-късно, когато се престраших да пея. Ако ще си вършим похвали, Хриси беше тази, която ме окуражи и ми оказа помощ в това. И към момента ме скъсва от забележки (смее се).

Специфичното име на дуета измисля Юлиан.

"Нямам визия от кое място тъкмо избликна. Абсолютно непринудено, хареса ни, прозвуча ни готино и по този начин остана. Означава, че сме двама и не сме инцидентни двама (хахаха). И значи, каквото всеки си изиска и чува в това. Например, да имате две мислено за това, което следва и ще чуете от нас и за нас. Йееееее!! ", споделя Христина.

С Юлиан от дълго време чакали излизането на "Променен " и в този момент приготвят още забавни нови части и общи планове с готини реализатори.

Целта им е една - с музиката си да внесат малко позитивна смяна у хората.



- Какво харесвате най-вече един у различен и нервира ли ви нещо от характера на другия?

Христина: Всичко у него ме нервира и всичко това ми харесва! Иначе е ужасно образован и хубав.

Юлиан: (хахаха) Наистина е по този начин... Имам поради за дразненията! Когато сме дружно повече време, непрекъснато се сдърпваме за нещо, само че някак постоянно е дребно и постоянно с обич. Имам възприятието, че в това е чара на нашата връзка.

В бъдеще двамата възнамеряват общ албум до края на 2019 година и нов клип на есен.



- Пожелайте нещо на читателите ни.

Христина: Пожелавам им да намират повече време за изкуство и да гледат допустимо най-цветно на всичко, което ги заобикаля! Живеем в страна, в която геният е в обилие. От нас зависи да създадем по този начин, че живота ни да бъде ария!

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР