Те са кралски особи-не свръхчовеци. Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и

...
Те са кралски особи-не свръхчовеци. Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и
Коментари Харесай

8 кралски съвета за красота

Те са кралски особи-не свръхчовеци. Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и останалите членове на английското кралско семейство разчитат на личното си виждане за хубост (и на своите гримьори, схваща се), с цел да наподобяват напълно всякога, когато се появят. Оказва се, че с цел да се реализира кралска хубост не постоянно е нужна тиара.

11 of Meghan Markle's favourite beauty products | Vogue India
— INFJ & Brazen Hussy (@ll65)
1) Упражнения за лице

Направете 15 повторения на... усмивка? „ Правя извършения за лице от един от обичаните ми естетици, Никола Джос. С методите й извайвате лицето си от вътрешната страна на открито “, сподели Меган Маркъл пред Birchbox през 2014 година „ Кълна се, че работи, колкото и неуместно да се чувствате до момента в който го вършиме - скулите и челюстта ми са доста по-изваяни. "

2) Придържайте се към безпристрастен лак за нокти

Кралица Елизабет се придържаше към транспарантния лак за нокти Essie от 80-те години на предишния век, а дами от кралския двор последваха образеца й. Кейт Мидълтън избра композиция от два неутрални нюанса за сватбата си, показа нейният маникюрист пред Daily Mail.

3) Нанесете очната си линия с клечки за уши за по-добро преливане

За да може очната ви линия да има по-мек и добре прелят тип, нанасяйте я деликатно с памучен тампон или съчка за ухо, е съветът на гримьора на принцеса Даяна, Мери Грийнуел.

„ Исках тя да има доста меко око, доста добре създаден грим, само че в никакъв случай прекален “, разкри тя за външния тип на принцеса Даяна.

Тя също по този начин поучава да стоите надалеч от потреблението на очна линия с цвета на очите ви. Принцеса Даяна в началото предпочитала ярки сини моливи, с цел да подчертае очите си, само че Грийнуел я насочила към по-меки бежови и кафяви тонове. „ Нещото, което трансформирах най-драстично във външния тип на принцеса Даяна, беше премахването на синята очна линия, която беше доста остаряла за нея “, сподели Гринуел.

VIDEO: Discover the best Royal Beauty Hacks
— Stalwart Cleaning - London (@londoncleaners2)
4) Запасете се с обичаните си артикули

Маркъл явно е научила някои трикове от гримьорите на снимачната площадка. Тя има своя обичан руж, който е измежду петте й най-любими артикули, без който не излиза, показа тя в интервю за Beauty Banter, наричайки го " съвършеният розов звук, който озарява лицето ".

Друг измежду обичаните й артикули е пресен еликсир за устни. „ Търсих на всички места и пробвах какви ли не типове балсами за устни, само че този е най-хубавият “, сподели тя.

Още нещо, без което Маркъл не може е влажни кърпички. „ Това са страхотни мокри кърпи, които да имате на всички места - в колата, на нощното ви шкафче или в чантата. Когато мисълта да станете, с цел да измиете лицето си, ви наподобява непоносима, те избавят ситуацията “, показа Маркъл.

5) Използвайте мрежа за коса за съвършен кок

Принцесата на Уелс откраднала съвета от книга за балерини, с цел да реализира безукорен кок. Погледнете деликатно и ще видите, че нейните изящни прически са постоянно на място, за което се грижи съвсем невидима мрежа за коса.

Meghan Markle's secrets for radiant skin
— Vogue France (@VogueFrance)
6) Извийте миглите си и нанесете хайлайтър, с цел да изглеждате по-енергични и събудени

Меган два пъти споделя за своята извивачка за мигли и по какъв начин й оказва помощ да измами умората.

„ Дори и да нямате време за цялостен грим “, сподели тя пред Birchbox, „ някак изглеждаш малко по-жив “. Тя също по този начин си има специале трик от дните й на снимачната площадка на Suits, с цел да наподобява добре отпочинала:

„ За да изглеждате по-събудени, нанесете хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото “, сподели тя. „ Този трик доста ми е помагал, когато се постановяваше да снимаме в 3 часа сутринта и трябваше да наподобявам отпочинала. “

7) Създайте собствен личен цвят червило

Ето и едно преимущество на това да бъдеш кралица: персонализирано червило. Голяма козметична компания е основала специфичен колорит за кралицата през 1952 година, с цел да подхожда на мантията й за коронацията. Добрата вест е, че към този момент не се нуждаете от купа, с цел да извършите собствен личен колорит. Все повече марки оферират нюанси по поръчка на изненадващо некралски цени.

The # products Kate Middleton uses to look fantastic on zoom calls
— Skin Care (@_Skin_Care)
8) Придържайте се към по-светлите тонове декор дьо загар и елиминирайте лъщенето с пудра

„ Нанасяйте декор дьо загар единствено на местата, на които имате нуждаете “, посъветва Маркъл.

„ Никога не желая да затрупвам луничките си, тъй че просто го нанасям в избрани сектори, вместо върху цялото си лице. И не използвайте четката (или пръстите си), с цел да го нанесете. “

Маркъл избира бютиблендер за нанасяне, с цел да не остават линии.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР