Те са като лудия гений и неговата крехка, но също

...
Те са като лудия гений и неговата крехка, но също
Коментари Харесай

Хоакин Финикс и Руни Мара: историята на една срамежлива и тиха любов

Те са като лудия талант и неговата нежна, само че също толкоз надарена муза, като Красавицата и Звярът, като Жокера и неговата фикция за обич, като тихото и умерено шумолене на два извора, които сливат водите си и не престават дружно напред без да претендират кой от двата дава повече от себе си.

Те са Хоакин Финикс и Руни Мара - блестящи артисти, които потвърждават, че любовта в Холивуд може да бъде тиха, срамежлива и търпелива.

Ексцентричният Хоакин усеща привличане към Руни от пръв взор, само че счита, че тя не го харесва и даже ѝ е неприятен. Двамата се срещат на снимачаната площадка на кино лентата "Тя " през 2013г., само че връзката им стартира едвам 4 години по-късно, когато още веднъж се снимат дружно в функциите на Исус и Мария Магдалена.

 хоакин финикс руни мара Getty/Gulliver

По време на фотосите на "Тя " двамата в действителност нямат доста споделено екранно време, а ролята на Руни е дребна, само че там стартира всичко. Едно момче среща едно момиче - толкоз просто. През 2016г. двамата снимат "Мария Магдалена " и слуховете за връзката им стартира. Тя става публична едвам след приключването на снимачния развой.

През май 2017г. е общественият им дебют като двойка. Това се случва по време на фестивала в Кан.

В свое изявление артистът признава, че при започване на тяхното другарство е считал, че Руни не го понася.

"Тя е единственото момиче, което съм търсил в интернет, желаех да знам повече за нея. В началото бяхме единствено другари, пишехме си мейли. Никога не бях правил сходно нещо. "

През 2018г. се появяват клюки, че двамата не желаят да се женят. Хоакин и Руни нямат предходни бракове или деца, само че споделяли, че това не е за тях и не усещат потребност да се венчаят.

 хоакин финикс руни мара Getty/Gulliver

Но през 2019г. актрисата е видяна да носи огромен годежен пръстен на ръката си. Няколко месеца по-късно Хоакин признава в изявление, че двамата в действителност са сгодени и доста щастливи.

По-късно същата година Хоакин печели премия по време на филмовия фестивал в Торонто и по време на речта си загатва своята обичана и то по много забавен метод:

"Едно последно нещо - някъде из залата има един непослушен змей, чийто криле желая да откъсна, да го завия под меко одеало и да дремя до него вечно. Обичам те! "

Посланието естествено е ориентирано към Руни, която в този миг е в публиката и гледа по какъв начин Хоакин получава премията си.

Двамата стоплиха сърцата на почитателите и тази година - на церемониите по раздаването на премиите "Златен глобус " и "Оскар ". Както всички към този момент знаем, Хоакин сграбчи Оскара за най-хубава мъжка роля, а неговата обичана го поддържаше от самото начало.

Любовната им история не е типична, не избухва като фойерверк и не е показна, което я прави толкоз рядка и скъпа, изключително за холивудския свят. Те са просто Хоакин и Руни, които се обичат и ядат веган бургери дружно на стълбите!

View this post on Instagram
#joaquinphoenix who won the best actor Oscar tonight for his role in @jokermovie and #rooneymara tuck into their #montysveganburgers #vegan #farmsanctuary #gregwilliams #gregwilliamsphotography #LeicaQ2

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on Feb 10, 2020 at 12:12am PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР