Те са женени и имат бебе заедно, но Юън Макгрегър

...
Те са женени и имат бебе заедно, но Юън Макгрегър
Коментари Харесай

Юън Макгрегър имаше нужда от помощ за сексуални сцени със собствената си съпруга Мери Елизабет Уинстед

Те са женени и имат бебе дружно, само че Юън Макгрегър и Мери Елизабет Уинстед към момента се нуждаят от съкровен координатор за полови подиуми.

Двойката, която се срещна на фотосите на „ Фарго “ през 2016 година, играе любовници в телевизионна версия на бестселъра на Амор Таулс „ Джентълмен в Москва “. А 52-годишната звезда на Trainspotting Юън сподели, че не са по-различни от другите артисти. Той разкри: „ Имахме координатор за фамилиарност. Все още е належащо, тъй като става въпрос и за екипа.

„ Странно е да си гол пред хората и интимно пред камерата. Сега това е значима част от работата, тъй като режисьорът и актьорите се срещат по средата. " Юън играе съветски благородник, живеещ под домакински арест в първокласен хотел. Голяма част от фотосите се състояха в Северозападна Англия, което се удвои за Москва от 30-те години на предишния век.

39-годишната Мери, която играе руската кино сирена Анна Урбанова, сподели пред Radio Times: „ Да работиш с артист, който имаш тази непосредствена връзка, с коят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР