Те са една от най-известните двойки в света, като цялата

...
Те са една от най-известните двойки в света, като цялата
Коментари Харесай

6-те златни тайни на брака на семейство Бекъм

Те са една от най-известните двойки в света, като цялата им връзка от първата им среща до появяването на бял свят на четирите им деца се разиграва пред очите на обществеността. Дейвид и Виктория Бекъм съумяха да преодолеят върховете и спадовете в връзките си, с цел да доближат годишнина, която рядко се среща измежду звездните двойки. Предстои на 4-ти юли двамата да отбележат 24-та годишнина от сватбата си.

Семейство Бекъм постоянно приказват намерено за брака си и настояват, че са по-силни от всеки път след повече 20 години дружно.



1. Те се поддържат

Погледнете първия ред на всяко от стилните ревюта на Виктория и постоянно ще видите Дейвид гордо да поддържа брачната половинка си дружно с техните деца. И по същия метод, когато Дейвид към момента играеше футбол професионално, Виктория постоянно беше в тълпата, с цел да го приветства, даже се реалокира в Мадрид и Лос Анджелис, с цел да поддържа кариерата му - евентуално една от основните секрети за брачния им триумф.

2. Те работят крепко за брака си

Дейвид искрено призна, че бракът му е бил изопнат на моменти, само че показа, че в такива случаи значимото е човек да работи настойчиво, с цел да преодолее всички проблеми. Говорейки в австралийското телевизионно шоу The Sunday Project, Дейвид беше запитан какъв е тайната на брака му, на което той отговори: “Мисля, че бракът, бракът постоянно е обвързван с упорита работа. Знаете, че децата ви желаят вашето време и те го заслужават, има и сложни обстановки като пътешестване, отдалечаване един от различен, знаете, просто би трябвало да накарате всичко това да проработи. "



3. Те си признават, когато вършат неточности

Дейвид признава, че е правил неточности по време на брака си, само че разкри, че двамата с Виктория постоянно са говорили за тях по-късно. “Разбира се, човек прави неточности през годините и всички знаем, че бракът от време на време е сложен. Въпросът е да преодолеем проблемите дружно “, сподели Дейвид и добави: “Оставаме дружно, тъй като се обичаме, тъй като имаме четири страхотни деца. Преминаваме ли през сложни моменти? Разбира се. Това е част от взаимоотношенията. Това е част от браковете. Това е част от това да имате деца. Това е част от това да имате отговорности. "

4. Те възобновиха брачните си клетви

Преди време Виктория и Дейвид потвърдиха уговорката си един към различен с частна гала за възобновяване на обетите им в техния дом. “Подновихме обетите си. Беше доста по-задушевно, имаше единствено към шест души в къщата ни “, сподели тогава Дейвид, без да споделя повече детайлности.

5. Те поддържат романтиката жива

Въпреки че натоварените им кариери изискват и двамата да летят по света и да прекарват доста време разграничени, Дейвид и Виктория дават приоритет на качественото време дружно и постоянно се любуват на сантиментални срещи, когато могат.



6. И двамата са страхотни родители

Едно от нещата, които способства за сполучливия брак на семейство Бекъм, е споделената обич, която имат към децата си. И Виктория, и Дейвид се редуват, с цел да се грижат за потомството си, а говорейки на срещата на върха на Forbes през 2018 година, звездата от Spice Girls благодари на брачна половинка си за това, че й е оказал помощ с салдото сред професионалния и персоналния живот. “Имам поддръжката на един необикновен брачен партньор “, сподели тя. “Наистина сме равни във всичко, което вършим вкъщи с децата. Когато ме няма, той е този, който ги кара на учебно заведение и готви. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР