„Те са длъжни да поемат и политическата, и експертната отговорност

...
„Те са длъжни да поемат и политическата, и експертната отговорност
Коментари Харесай

От ГЕРБ започнаха със следизборните вопли и хленчене: Искат оставката на ЦИК заради „хаоса на изборите в чужбина“

„ Те са длъжни да поемат и политическата, и експертната отговорност за създалия се извънреден безпорядък на изборите в чужбина. Като една черна дупка ЦИК погълна резултатите на редица секции зад граница “, съобщи Георг Георгиев от ГЕРБ.

Според него гласоподавателите в чужбина били излъгани. Той уточни, че за първи път методически инструкции за вота в чужбина били дадени едвам в петък - два дни преди изборния ден, което той регистрира като минус.

Георгиев даде за образец секция в Норт Хептъм, Англия, която не е била разкрита по механически аргументи, макар подадените задоволително на брой заявки за това. По думите му за първи път членове на комисии зад граница не са имали контакт с ЦИК.

„ Цветозар Томов цяла вечер не си подвига телефона – спинка ли, на вилата ли е? Телефон не се подвига. За първи път хората-членове СИК-ове зад граница нямат никаква връзка с ЦИК “, съобщи Георгиев.

„ Едно нещо трябваше да направи Румен Радев - да провежда почтени избори. Той сътвори подобен безпорядък, по този начин уплаши хората посредством своята марионетка Бойко Рашков, че имаме рекордната ниска изборна интензивност - най- ниското посланичество на българския народ в Народното събрание. По-ниска не е имало в никакъв случай “, включи се и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР