Те припомнят, че Даниел е тръгнал да търси баща си.

...
Те припомнят, че Даниел е тръгнал да търси баща си.
Коментари Харесай

Разтърсващият Случай На Безследното Изчезване На Даниел От Биг Брадър Се Заплита Още Повече! Ето Какво Разкриха Негови Близки!

Те напомнят, че Даниел е тръгнал да търси татко си. Той мислеше, че баща му е шейх в Дубай. Появиха се хора, които подклаждаха тези му мисли. Те му взеха кръвни проби и му обявиха, че има съвпадане с кръвта на емира на ОАЕ и той е негов наследник. Вилияна Янкова е пристигнала особено да убеди и заведе Даниел в ОАЕ. Тя провежда изпращането на кръвните проби в арабската страна. Той е бил доста вдъхновен. Последно имахме контакт с него през ноември. На 15 стават 100 дни откогато го няма. Това съобщи в ефира на " На кафе " журналистката Дани Златанчева.

" Дадох си сметка, че един месец не ме е търсил при започване на декември. Той е доста контактен, качва и праща фотоси на всяка крачка, а в този момент не дава отговор на телефона си. Във Facebook профила му няма интензивност. Той е сирак. Това забави подаването на жалбата може би с месец и половина. Благодарение на наши познати в полицията на високо равнище се стигна до оповестяването му за безследно липсващ. Вилияна е оповестена за търсене поради похищение ", съобщи пиарката и журналистка Патриция Кирилова.

" Докато не се стигна до заминаването, не знаехме нищо за Вилияна. Странно е жена да идва от Дубай особено да го вземе. Много майсторски го е убедила, че има общо с емира на ОАЕ. Тя към този момент му е била издала и персонална карта с ново име - това на емира ", споделиха още двете дами. Според майката на Вилияна, с която се свързахме, се случвало да изчезват по този начин българи, които биват прибирани в ареста, тъй като се заглеждали по височайши персони в Дубай. Оказва се, че огромна част българи в действителност изчезват в Дубай, множеството са от ромски генезис, ни споделяха от консулството ни там ", съобщи Златанчева.

Двете журналистки допускат, че изгубването на Даниел има връзка с това на Юри Байрактаров. Той е на 45 години и е отпътувал на 12-и ноември за Дубай - четири дни след Даниел. Той също е разгласен за безследно липсващ от " Интерпол ". Общото сред двамата съгласно журналистките е това, че са предприемачи, занимаващи се със строителство. " Може да са някъде по градежите в Дубай ", споделят те. Дамите прибавят, че по тази диря са били ориентирани от майката на Вилияна. Оказва се, че оповестената за търсене в действителност е близка с емира, даже била омъжила своя другарка за негов наследник. В ефир се включи сестрата на изчезналия Юри - Евгения:

" Последно видях Юри през септември във Велико Търново. После той си отиде в София, а неговият съквартирант го е изпратил до летището, когато е пътувал за Дубай. Чух го на 11 по телефона. Трябваше да е там 3-4 дни, с цел да оправи документи. Не отива за първи път в Дубай.

Преди време прекара 6 месеца в страната, само че постоянно сме поддържали връзка. Взехме разпечатка на диалозите му. Последните са извършени на 12 ноември - в деня на заминаването му. След това единствената интензивност е на 26-и - за към час е употребявал интернет, само че не е ясно защо - приложение, търсил ли е нещо из интернет или е приказвал онлайн. Не е допустимо да е добре и да не се обади за празниците.

От Министерство на вътрешните работи ми споделиха, че все още не виждат връзка сред неговото изгубване и това на Даниел, само че ми споделиха, че в действителност с Даниел е отпътувал и още един мъж, също от Велико Търново, като Юри, който е разгласен за търсене от роднините му. Той е на 51 години, само че не помня името му, просто се радвах, че не приказва за брат ми ", сподели Евгения.

Тя добави, че от Министерство на вътрешните работи са дали доста странна информация - от всички тези души, оповестени за търсене, единствено един писмено от управляващите в Дубай се води влезнал в страната. Това е същинска тайнственост, тъй като по първични данни от полицията и всички са влезнали в ОАЕ, само че не са напускали страната. Двете журналистки прибавиха нещо доста забавно към описа си за Даниел след чутото от сестрата на Юри.

" Дани трябваше да пътува един ден по-рано, само че изтърва полета поради значимо писмо. Затова си взимат полет до Русия за идващия ден и от там би трябвало да тръгнат за Дубай. Така обаче се оскъпява пътуването, а и удължава ", споделят те, подозирайки, че това е направено съзнателно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР