Tе не намират радост в лесните неща Не се задоволяват с

...
Tе не намират радост в лесните неща
Не се задоволяват с
Коментари Харесай

Защо силните хора попадат в трудни връзки

Tе не намират наслада в лесните неща

Не се задоволяват с малко, не понасят посредствеността, имат потребност от предизвикателство. Тези техни желания обаче постоянно им пречат да се насладят на любовта уместно.

Трудните връзки оказват помощ на мощните хора да израстват

Учат ги по какъв начин да бъдат по-силни, по-мили, по-любящи и по-щастливи. Показват им по какъв начин да бъдат себе си. 

Силните хора не бягат от сложните връзки, тъй като считат, че могат да подобрят нещата

За мощните хора сложната връзка е един огромен пъзел, който считат, че могат да наредят. Убедени са, че могат да трансфорат сложната връзка в сполучлива. Те не обръщат чак толкоз огромно внимание на сигналите, че нещо може да не е наред. Да, в някои сфери на живота устойчивостта е плюс - пък и човек не се ражда с нея, тя се придобива. Лошото е, че от време на време мощните хора не осъзнават, че не всички проблеми могат да бъдат позволени.

Силните притеглят тези, които се нуждаят от помощ

Ако сте мощен човек, евентуално вашите близки и другари са ви казвали, че ги вдъхновявате и че им помагате. Силните хора излъчват убеденост и това постоянно притегля към тях по-слабите.

Няма нищо неприятно в това да се опитвате да помагате на хората да преодоляват своите проблеми, да подкрепяте и окуражавате своя сътрудник.

Не би трябвало обаче да прекалявате, изключително в случай че това изсмуква вашата сила и ви изтощава. Ако смятате, че единствено вие полагате старания да поддържате тази връзка, може би е време да я оставите зад тила си.

Ако вашият сътрудник в действителност е верният човек за вас, той ще разбере, че е време да стартира да бъде по-независим, че е извънредно време да се научи по какъв начин да ви въодушевява и поддържа, когато имате потребност от това.

Понякога точно мощните хора имат потребност да се научат по какъв начин да бъдат във връзка

Понякога повода, заради която дадена връзка наподобява сложна, е тъй като мощните хора са тези, които би трябвало да се научат по какъв начин да разчитат повече на своя сътрудник.

Обикновено мощните хора са извънредно самостоятелни, само че не всички знаят по какъв начин да вършат взаимни отстъпки и се опасяват, че ще изгубят своята самостоятелност.

Превъзмогването на тези страхове е дълъг развой и може да бъде мъчителен и тежък. Но крайният резултат си коства напъните.

Силните хора имат потребността да научат още един урок

Когато стартират нова връзка, някои хора (дори силните), не помнят за своите лични проекти и ползи. Те се усещат извънредно сломени, когато тези връзки приключат – тогава те се озовават в обстановка, в която ще би трябвало да изградят нов живот напълно самички.

Други гледат на връзките като на следващото предизвикателство. Ето за какво те не изоставят тези връзки даже тогава, когато би трябвало. Определени хора не имат вяра на своите сътрудници, макар че са с тях от доста години, други са прекомерно ревностни и така нататък

Тези хора влизат в нови връзки и откриват, че се изправят пред остарели проблеми. Това няма да се промени, до момента в който не осъзнаят какъв урок би трябвало да научат. Този урок не е наложително да е обвързван с тях самите. Понякога те могат просто да осъзнаят, че хората, които нормално харесват, изобщо не са техния вид.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР