Те настояват за разширяване на отбивката за село ТотлебенНад 200

...
Те настояват за разширяване на отбивката за село ТотлебенНад 200
Коментари Харесай

Над 200 души затвориха с жива верига пътя София - Русе

Те упорстват за разширение на отбивката за село Тотлебен

Над 200 поданици на плевенски села затвориха с жива верига пътя София - Русе, съобщи кореспондент на. Те упорстват за разширение на отбивката за село Тотлебен, защото настоящето положение е причина за произшествия.

Кметът на Тотлебен Емил Гашев сподели, че на това място стават доста произшествия.

" Искаме да бъде построена трета права за завой вляво. Този, който идва от Плевен, би трябвало да предприеме ляв завой, с цел да влезе в селото. Понеже пътят е двулентов, а насреща идват коли, които би трябвало да изчака, тези зад него напряко го прегазват, те няма от кое място да минат ".

Жители на село Тотлебен:

" Свидетел съм на този разклон на две, от време на време с жертви "

" И румънците най-много, няма никакви закони за тях. Има ограничаване 60, само че никой не го съблюдава. И по тази причина се борим цялото село. "

" Ще го затваряме пътят, до момента в който не ни чуят. Вече четири години опитваме… "

" Абсолютно тези пари не стигат до елементарните хора, България действително се състои единствено от София, единствено там се влагат пари. "

" За да парират напрежението очевидно, АПИ излязоха с една съгласно мен подправена информация, че занапред течала процедура. Нашата информация е, че подобен план действително го има, подготвен е от дълго време. Ако в този момент не се случи нищо, от пролетта ще го вършим всяка седмица. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР