Те могат да съсипят живота ви! Астролозите смятат, че представителите

...
Те могат да съсипят живота ви! Астролозите смятат, че представителите
Коментари Харесай

Знаците на Зодиака, които не стават за приятели

 Те могат да съсипят живота ви!

Астролозите считат, че представителите на някои зодии просто не могат да станат в действителност положителни другари. С Кой би трябвало да бъдем по-внимателни?

Номер 1: Стрелец

Избухливи и непримирими хора. Те доста бързо се сближават с хората и знаят по какъв начин да намерят метод към съвсем всеки човек, тъй че към тях има доста познати. Но когато става въпрос за същинско другарство, това е мястото, където уменията на Стрелеца са нулеви.

Стрелците доста мъчно се отварят пред хората, заради което наподобяват студени и незаинтересовани. При непосредствен контакт може да наподобява, че Стрелецът се пробва да ви потисне и като цяло да ви заобиколи, тъй като духът на конкуренцията е във всеки представител на този знак.
Приятелството обаче е несъвместимо със съревнование.

Номер 2: Скорпион

Друг сложен знак за другарство. Той няма да прави подиуми на принуждение и да построява стена сред себе си и другар, само че все пак непрекъснато ще получавате проблеми от Скорпиона в цялостен размер.

Много постоянно Скорпионите се оказват най-токсичните другари, които нямат нищо срещу да трансферират проблемите си на добър другар или могат да ви разискват зад тила ви и да ви показват в неприятна светлина. А отмъстителността на Скорпионите е не именита – в случай че инцидентно го нараните с нещо, той ще помни това до края на живота си.

Номер 3: Козирог

Изглежда, че това е един много спокоен човек, какво може да се обърка? Козирогът, въпреки това, най-често си е самодостатъчен и ще избира другари доста деликатно. За тях е доста значимо приятелят да оправдае упованията на самия Козирог.

Големият проблем на този знак може да се назова заядливост и желанието да наподобява по-добре от всички останали хора. И бъдете сигурни, Козирогът ще ви припомня повече от един път с какво и за какво е по-добър от вас. Много е мъчно да си другар с подобен човек.

Инфо: postimees.ee


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР