Те имат богати традиции и по мнението на експерти както

...
Те имат богати традиции и по мнението на експерти както
Коментари Харесай

Фитнесите Са За Лигльовци! Ето Я Мъжката Тренировка На Руските Спецчасти От 1973 Г.! Уникално Видео!

Те имат богати обичаи и по мнението на специалисти както в страната, по този начин и отвън нея, разполагат с едни от най-добре квалифицираните подразделения от този вид в международен проект.

Дълго време във въоръжените сили и правоохранителните органи на Съветския съюз, а след това на Руската федерация и останалите страни наследнички на съставни републики на Съюз на съветските социалистически републики се употребява определението „ Спецназ “ (от „ сили със СПЕЦиално НАЗначение “), носещо същия смисъл както определението „ Сили за специфични интервенции “ в голям брой други страни.

След последната вълна от промени във Въоръжените сили на Руската федерация на послушание на Генералния щаб на Водоснабдителна система РФ е основано Командване Сили за специфични интервенции. Така определението Сили за специфични интервенции става съответно нарицателно за формированията на това командване, а обичайно утвърдилото се Спецназ – за всички формирования от този вид отвън него, както в състава на въоръжените сили, по този начин и в правоохранителните структури.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР