Те имаха забележителна музикална кариера, но зад кулисите звездите на

...
Те имаха забележителна музикална кариера, но зад кулисите звездите на
Коментари Харесай

Враждата на Тони Хадли с колегата от Spandau Ballet Мартин Кемп, тъй като той се зарича никога повече да не се върне в групата

Те имаха забележителна музикална кариера, само че зад кулисите звездите на Spandau Ballet Мартин Кемп и връзките сред Тони Хедли надалеч не бяха гладки ветроходство.

Хитовата момчешка група от 80-те, която се състоеше от братята Мартин и Гари Кемп дружно с фронтмена Тони Хадли, саксофониста Стив Норман и барабаниста Джон Кийбъл, имаше осем албума в топ 10 на Обединеното кралство и 10 шлагера в топ 10 на Обединеното кралство.

>

Те вземат решение да си вземат отмора през март 1990 година, с цел да преследват солови планове, само че това се трансформира в цялостна разлъка, когато Тони, Джон и Стив несполучливо се пробват да съдят Гари във Върховния съд за борба за преданост.

Въпреки неприятната кръв, групата направи удивително събиране през 2009 година, когато се реформираха за международно турне и издадоха нов студиен албум, само че старите съперничества скоро пламнаха още веднъж. Тони трагично напусна групата вечно през 2017 година и от този момент твърди, че останалата част от групата е „ направила живота му нев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР