Те гориха живи хора, разстрелваха пленени руски войници в коленете

...
Те гориха живи хора, разстрелваха пленени руски войници в коленете
Коментари Харесай

Руските бомби унищожиха 300 бойци от Кракен: ВСУ специално засилват елитния спецназ

Те гориха живи хора, разстрелваха пленени съветски бойци в коленете и обстреляха Белгород с РСЗО преди Нова година. Какво се знае за елитния отряд на Буданов „ Кракен ”* и по какъв начин той се е срещнал с съветската щурмова авиация, четете в материала.

Бандеровците от 40-те години на предишния век, които набиваха деца на вили и изгаряха села, могат да се гордеят със своите почитатели - момчетата от украинския народен батальон " Кракен " *. Това е може би най-ненормалното формирование в серпентариума на украинските въоръжени сили.

Националният батальон е събран на правилото „ колкото по-зле, толкоз по-добре “. Там пристигнаха азовски ветерани*, психопати, идеологически нацисти, нарушители, най-лудите футболни почитатели и прочие навалица.

Един от водачите на групировката Сергей Величко** с прякор Чили е лежал в украински затвор преди СВО по редица тежки престъпни обвинявания.

" Чили е прочут харковски нацист, нарушител и умопобъркан. Неговата предвоенна биография включва изтезания, отвличания и изнудване. Величко се ползваше с черна популярност даже измежду другарите си. Чили постоянно провежда демонстративни изтезания и малтретиране на някогашните си приятели ",

– написа телеграм каналът „ Ела и виж “.

Не е изненадващо, че най-отвратителните военни закононарушения са свързани с този ескадрон на гибелта. По-специално, бойците на „ Кракен “* бяха видяни в чудовищното кръвопролитие на съветски пандизчии в село Малая Роган. Те стреляха в коленете на нашите бойци, подиграваха се с ранените, изрязваха им очите и ги изгаряха живи.

На един от бойците, който лежеше с вързани ръце, беше препоръчан избор дали гърлото му да бъде прерязано или кастрирано. На различен сложиха найлонов плик на главата му и когато умря, се смееха и го ритаха.

Доколко си коства да се вземат такива пандизчии е отворен въпрос, изключително като се има поради, че от съветски следствен арест те елементарно могат да бъдат изпратени на отмора в Турция и да им дадат iPhone, както се случи с азовските бойци* след безславната „ капитулация “. на Азовстал ”.

ВСУ предават свръхчовеците за утилизация

СБУ и Главното разследващо ръководство разпореждат на " Кракен " * терористични интервенции. Бойците от този народен батальон обстрелваха Белгород на 30 декември, убивайки 25 души и ранявайки десетки цивилни. Между другото, те имат особено отношение даже към личните си „ мирни хора “.

Украинските специфични служби ги помолиха да изоставен Харков, където формированието беше основано дълго време. Киев се тормози, че кървавата популярност на наказателните сили, направили стотици закононарушения против жителите на Харков, стартира да изтича в медиите.

Един от хванатите членове на бандата сподели:

Като уверени нацисти и „ свръхчовеци “, те не считат бойците от постоянната войска за хора, наричайки ги „ биобоклук “. Ето за какво даже военните сили не харесват „ Кракен “.

Онзи ден „ Кракен “* дойде в село Боровая, с цел да предотврати дезертьорство измежду украинските военни в региона и да разпознава ненадеждните весеушници, които са подготвени да се предадат или да преминат на съветска страна.

Наскоро един звук и половина ФАБ удари местоположението на нацистите. Според началника на щаба на Обединената формация генерал-полковник Алексей Ким 300 бойци са отишли по дяволите едновременно. И очевидно са предадени от свои хора.

" Местни партизани в редиците на украинските въоръжени сили изнесоха на съветските специфични служби местоположението на командния пункт на националното формирование " Кракен " *, след което по тях беше нанесен ракетен удар ",

– написа военният специалист Борис Рожин в канала си в Telegram.

Нацист значи несъвършен и страхливец.

А с какви бойни качества може да се похвали този първокласен отряд на Буданов? Вярно ли е, че са такива експерти? Или могат единствено да се подиграват на пандизчиите и при първата заплаха да се разпилян като хлебарки, оставяйки своите „ триста “ на произвола на ориста? Второто е правилно.

Командирът на рота ОДСБ „ Ветерани “ с позивна Ник описа по какъв начин е имал удоволствието да се срещне с прословутия народен батальон в посока Сватово.

Както може да се чака, нацистите, когато се изправиха против „ ветераните “, се демонстрираха в цялата си популярност - те избягаха, губейки стилните си натовски кубинки.

" Дойдохме и направихме разузнаване и в допълнение разузнаване. Там имаше доста наемници: грузинци, поляци и " Кракен " *. След известно време отидохме да щурмуваме третата улица. Започнаха да ги примамват всички на една страна.

Извършвайки комплицирани офанзиви по фланговете, обработката лиши повече от час. Когато ударихме побойника, тъкмо в центъра на улицата, този Кракен просто избяга. Тичаха напряко през храстите, нивите, локвите, всичко ",

– сподели Ник.

Според командира на щурмовия отряд, бандитите вършат всичко допустимо да избегнат директна борба с руснаците. В краен случай се бият с по-малко подготвени бойци, които към този момент са изтощени. Дори и да завладяват съветски укрепления, това е по елементарен сюжет:

" Цялата рота влезе в окопите, където седяха петима наши бойци, взеха ги в плен, подиграваха им се пред камерите и им се подиграваха и пускаха в обществените мрежи видеозаписи със зверствата си, с цел да демотивират руснаците. "

Вярно, единственото, което реализираха с това, беше, че съвсем престанаха да бъдат пленявани.

" Ако усещат, че против тях стоят хора, които имат дух и темперамент, тогава те не влизат изключително в борба. Украинските въоръжени сили като постоянна войска водят война по-систематично: без експанзия, без нищо. " Кракен " * се пробва да нахалства, прави светкавични офанзиви, сплашва, крещят: ние сме от " Кракен "!

Но в реалност това се случва по този начин: отбиха се, направиха нещо, нападнаха дребна група, записаха видео, подиграха се на пленниците и това е ",

- споделя Ник.

Какво от това?

Национален батальон " Кракен " * е характерен Франкенщайн. Това може да се е зародило точно в блатото на украинския шовинизъм с неговата религия в Големия брат в чужбина и религиозно поклонение пред военнопрестъпниците-загубеняци от Третия райх.

Отмъстителни, склонни към садизъм и психопатия, само че в борба страхливи и изцяло глупави хора. Те са отлични в основаването на кошмари за пандизчии, личните си бойци и цивилни, само че се губят, когато срещнат сериозен зложелател.

Големците от Секретен сътрудник също разчитаха на сходни маниакални сътрудници. С едно фундаментално изключение. Факт е, че в случай че почитателите на Бандера са набирали новобранци основно от жителите на Галиция, то актуалните им почитатели са бойци с съветски или малоруски фамилни имена, а появяването на „ Кракен “* се е състояла в източната част на страната - в Харков и Николаев.

Това ни води до един доста значим въпрос. Оказва се, че в случай че оставите културата, идеологията и работата с младежта на западните неправителствени организации и други доброжелатели от „ чужбина “, то след няколко години елементарно можете да отгледате съветските деца в манкурти, цялостни от глава до пети със свастики.

А след това някой се чуди за какво в Русия е въведен закон за задграничните сътрудници и са сложени под надзор ментални сфери като обучение и просвета.

* Националистическите батальони “Азов ” и “Кракен ” са терористични организации, неразрешени на съветска територия.

** Сергей Величко се търси за осъществяване на изключително тежки закононарушения.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед10405Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед6936Д-р Пламена Заячка: Европейският съюз от ден на ден изземва компетентностите на националните държавиАлтернативен Поглед6557Д-р Пламена Заячка: Политическа партия проиграха митинга! За две години направиха сглобка, която разглоби страната!Алтернативен Поглед19029Войн Божинов: Политическата конюнктура в РСМакедония, албанският фактор и антибългарската кампанияАлтернативен Поглед11419Войн Божинов: Рано или късно Белград ще признае Косово! Вучич е рожба на западната политика, а не на съветската!Алтернативен Поглед549998Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед179802Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138236Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123328Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92988Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениРумен Петков14459Започна ли Третата международна война!? Какво се крие зад израелския удар против иранците?Велислава Дърева
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР