Те бяха скрити в морски сандък в зона на корабен

...
Те бяха скрити в морски сандък в зона на корабен
Коментари Харесай

Кокаин на стойност £10 милиона, открит под водата близо до транспортен контейнер в пристанището Sheerness на Кент

Те бяха скрити в морски сандък в зона на корабен резервоар, употребен за вдишване на морска вода за непоклатимост.

Контейнерът беше регистриран в Панама и транспортираше банани за Холандия, като NCA в този момент работи с управляващите в двете страни, с цел да наблюдава източника на кокаина.

Това е едно от двете подводни тайници от клас А опиати, които в миналото ще бъдат открити край крайбрежията на Обединеното кралство.

През ноември 2021 година 46 кг (101,4 паунда) кокаин бяха открити по време на интервенция в Бристол.

Екипът на граничните сили беше подкрепят от експерти по гмуркане от Met Police, които трябваше да работят при неприятни условия.

Шофьор с превишена скорост Гавин Проджър, който снима моменти, преди да блъсне Лили Локууд, 10, затвор за нейната гибел

Прочетете повече от Sky News:

Дейвид Филипс, действен управител на NCA, сподели: „ Това беше извънредно рядко и усъвършенствано укриване и демонстрира какъв брой надалеч ще стигнат незаконните мрежи, с цел да пуснат в обращение рискови опиати като кокаин.

„ Продажбата на такива опиати от клас А се управлява от банди, които предизвикват принуждение и употреба в нашите общности.

„ Бих желал да благодаря на водолазния екип на столичната полиция, който работи при сложни условия, с цел да извади опиатите, подпомаган от нашите сътрудници от Граничните сили.

„ Това съдействие демонстрира нашата групова увереност да се оправят непосредствено с проведените незаконни групи и да спрат доставките на нездравословни опиати като кокаин. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР