Зелен джип паркира перпендикулярно на паркомясто в центъра на Пловдив

...
</TD
>Зелен джип паркира перпендикулярно на паркомясто в центъра на Пловдив
Коментари Харесай

Сефте! Джип запуши улица в центъра на Пловдив, шофьори побесняха

Зелен джип паркира перпендикулярно на паркомясто в центъра на Пловдив и запуши цялата улица “Найден Геров ". Това се e случило преди няколко дни на метри от Община Пловдив и чиновниците на “Общинска защита ", разбра Plovdiv24.bg от свои читатели. 

За малко време в посока към улица “Май " се е образувала опашка от чакащи да преминат коли. Напомняме, че улиците в тази част на центъра са еднопосочни и сходно паркиране блокира цялото придвижване в региона.

Оказа се, че водачът не е какъв да е, а общински чиновник, шеф на общинско дружество. Начинът на паркиране на въпросното място е обозначен с хоризонтална маркировка. Уви, даже това не оказва помощ. И по остарял българско бит един като стартира да нарушава и различен го последва, видя репортерската инспекция на Plovdiv24.bg (виж галерията). Добре, че тъкмо в този миг не е трябвало да мине кола за спешна помощ или пожарен автомобил.

Неведнъж сме Ви разказвали на улиците “Найден Геров " и “Княз Дондуков - Корсаков ",, която сякаш контролира придвижването и прекосяването на колите. Няколко пъти осведомяваме и за нарушаванията по (бивш Гроздов пазар).

Наскоро Ви, който реши да паркира скъпарския джип също с нарушаване, на втори ред на кръстовището.

Надяваме се след следващата наша публикация общинските чиновници да бъдат по-внимателни и да стартират да служат за добър образец за обществото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР