Завършва ремонтът на Околовръстния път на Пловдив в участъка от

...
</TD
>Завършва ремонтът на Околовръстния път на Пловдив в участъка от
Коментари Харесай

След месеци мъки за шофьорите на Околовръстното на Пловдив, най-накрая добра новина

Завършва ремонтът на Околовръстния път на Пловдив в сектора от ул. " Пещерско шосе “ до ул. " Пазарджишко шосе “. Очаква се през днешния ден да се възвърне придвижването по обновената права, оповестиха от АПИ.

Строителните работи са част от почналия през 2021 година поетапен ремонт на над 14 км от Околовръстния път на Пловдив (път II-86). През предходната година бяха актуализирани близо 8 км от трасето сред " Коматевско “ и " Асеновградско шосе “. В началото на септември т. година приключи обновяването на още една права - от " Коматевско “ до " Пещерско шосе “. Ремонтните действия включват осъществяването на земни работи за възстановяване на отводняването, увеличаване на пътната структура, полагане на нови съществени и износващи асфалтови пластове, изработка на бетонови канавки, отклонения и шлюзове, нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и знаци.

В финален стадий са и ремонтните действия в правата от Околовръстния път сред ул. " Пазарджишко шосе “ в Пловдив и Автомагистрала " Тракия “ (път III-805). В част от трасето се инсталират ограничаващите системи. Предстои полагането на хоризонталната маркировка и слагането на пътните знаци. До привършване на ремонтните работи трафикът ще минава през гр. Пловдив.

Агенция " Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване по правата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР