За радост на пловдивчани и гостите на града и тази

...
</TD
>За радост на пловдивчани и гостите на града и тази
Коментари Харесай

Събитие разгорещява летните градуси в Пловдив

За наслада на пловдивчани и гостите на града и тази година през лятото ще се организира 27-ият Международен фолклорен фестивал, разбра Plovdiv24.bg .

В уеб страницата за публични поръчки към този момент е пусната документите за искащите компании да аплайват за организирането на едно от най-любимите събития в града под тепетата.

Стойността на контракта е за 95 000 лв. без Данък добавена стойност. Предстои да се види тъкмо сформира от кои страни ще вземат присъединяване. 

Традиционният Международен фолклорен фестивал в региона на музикално-танцовото фолклорно изкуство показва присъщите национални танци, обичаи и традиции от целия свят. Насочен е към основаване на по-тесни връзки и продан на изобретателни хрумвания за развиването и интерпретирането на фолклора сред разнообразни обединения – любителски и професионални, профилирани фестивали и авторитетни интернационалните организации в тази сфера. 

Целта на събитието е да се притегли интерес и внимание на необятен кръг гости. През 2023 година Община Пловдив ще предложения 6 задгранични състава ( общата бройка на участниците от всеки състав е до 35 човека). Ще бъде поканен и един български, който ще е хазаин на фестивала.

Основното мястото, където ще се проведат концертите е Античният спектакъл, като ще има и ежедневни осъществявания в интервала 24-28 юни на площад " Стефан Стамболов “, както и най-малко два концерта на изнесени подиуми в региона.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР