За поредна година в Банско бе проведена доброволната Коледна инициатива

...
</TD
>За поредна година в Банско бе проведена доброволната Коледна инициатива
Коментари Харесай

Банскалии зарадваха предколедно пенсионери и хора в нужда

За поредна година в Банско бе извършена доброволната Коледна самодейност на националната акция на Бъди човек " Подари коледна вечеря на човек в потребност “, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg .

" Успяхме да раздадем над 65 пакета с хранителни артикули на пенсионери и хора в потребност в Банско. Започнахме на 15- ти декември вечерта, 17- ти понеделник и приключихме на 18-ти. Този път с изключение на постоянните ни благи локални банскалии, посетихме и нови, които прибавяме в нашия лист за дарения ", описват уредниците.

От хранителен магазин " Берта “, на доброжелателното и общително семейство Йодранка, Костадин, Димитър и Николай Еринини, усърдно подбрали питателните артикули и приготвили всички чанти.

" Те са постоянни наши донори във всички начинания на акцията. Още три чанти с хранителни артикули получихме от учителката в НУ " Паисий Хилендарски “ Катя Тренчева, както и една от неизвестен донор.Сложихме и по една картичка с коледен привет направена от учениците и ЕПЛР(Екип за поддръжка на личностно развитие) към СУ " Неофит Рилски " - град Банско ", допълват от самодейността. 

Екипът на Бъди човек – Банско се прекланя пред всички вас, които са отделили персонални средства, с цел да създадат Коледата на хората в потребност малко по-спокойна и щастлива.

" Благодарим и на Георги Иванов и Фондация " Латинка Иванова – Лати “ за следващата поддръжка с над 10 пакета с хранителни артикули. Благодарим и на нашият главен донор и неговото семейство, като им пожелаваме да бъдат благословени за здраве, благополучие, сполучлив бизнес и да бъдат щастливи! ", споделят още от екипа на Бъди човек - Банско.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР