За пореден случай на домашно насилие, но този път над

...
</TD
>За пореден случай на домашно насилие, но този път над
Коментари Харесай

Що за майка? Царево не може да повярва какво направи тази жена!

За следващ случай на домашно принуждение, само че този път над дете, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас. Сигнал за него е подаден на 1 август  в Районно ръководство – Царево. Дни по-рано – на 29 юли към 18.10 ч. по така наречен Царевски път 49-годишна жена от Царево е издърпала и изхвърлила от купето на лек автомобил " Пежо 307 " 8-годишния си наследник.

Детето е получило лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение. По сигнала е формирано бързо произвеждане. След голям брой незабавни оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности, 49-годишната жена е арестувана за период до 24 часа. По искане на Районна прокуратура – Бургас й е постановена насилствена мярка " Задържане под стража ".

На потърпевшото момченце е осъществен разпит в " синя стая " в наличието на квалифицирани психолози, арбитър от Районен съд - Бургас и необикновен представител. Бързото произвеждане е обединено с друго досъдебно произвеждане против същата жена, формирано по отношение на подаден сигнал за това, че през непостоянен интервал от време на 2023 година майката е оставила без контрол и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години.

Работата по случаите продължава от чиновници на Районно ръководство - Царево.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР