Взимам от всякакви личности автографи. Правил съм го дори и

...
</TD
>Взимам от всякакви личности автографи. Правил съм го дори и
Коментари Харесай

Стефчо е взимал автографи и на погребения. Има около 500 тетрадки със стотици хиляди подписи

" Взимам от всевъзможни персони подписи. Правил съм го даже и на неприятни мотиви - на погребения, където е в действителност доста неловко. "

Това сподели известният пловдивчанин Стефчо Афтографа в изявление пред видеоблогъра от " Тик-ток " Савели Тимохов (timohov777). 

" Имам към 500 тетрадки с към 500 000 хиляди подписа. Взимал съм от Далай Лама, Робърт Де Ниро, Силвестър Сталоун, Михаил Горбачов, Михаил Клашников, Бан Ки-мун. Просто са изключително доста. Занимавам се с това от към 50 години. "

" Роден съм през 1953 година в Пловдив, към Димитровден. Приличам на майка ми, която е била огромна хубавица. Баща ми е пушил доста, само че ги е отказал в нощта на моето раждане, само че аз нямам неговата воля. Той е германофил и е приключил университета в Лайпциг. Не знам кой ми е измислил този прякор, само че е прав. "

" Моят съвет към младите е да мислят какво вършат. Общо взето акълът в главата идва с възрастта. Също друго доста значимо - " Три пъти да мерят и веднъж да режат. Също по този начин да не се поддават на страстите. Те прекомерно постоянно са неверен консултант ", сподели още Стефчо.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР