Водещите на Здравей, България Виктор Николаев и Мира Иванова реагираха

...
</TD
>Водещите на Здравей, България Виктор Николаев и Мира Иванова реагираха
Коментари Харесай

Виктор Николаев и Мира Иванова за община Пловдив: Много лошо впечатление оставят

Водещите на " Здравей, България " Виктор Николаев и Мира Иванова реагираха особено остро против безумство на община Пловдив.

Те го направиха след репортаж за. Инцидентът се е случил през март предходната година по време на разразила се буря в квартал " Захарна фабрика ". Така до края на живота си Велко Генчев ще е инвалид и ще носи патерици. За премахването на рисковото дърво преди случката са подавани неведнъж сигнали, само че никой не се е отзовал

Той и брачната половинка му Марияна Генчева са осъдили общината за обезщетение от 30 000 лв.. От община Пловдив уточнят, че решението на съда не е дефинитивно и ще се възползват от правото си да апелират пред Апелативен съд-Пловдив.

Именно това вбеси водещите на утринни блок.

" Наглата община Пловдив мисли дори и да апелира! В страната с най-голямо доплащане за медицински произведения и опазване на здравето, имаме и най-нагли чиновници в общините. Получавали са сигнали, само че не са обезопасили дървото и трансформират в неработоспособен един човек. Поне да бяха 300 00 лв., с цел да можеш да разчиташ на по-голяма сума ", вбесено възкликна Виктор Николаев.

" Дали не би трябвало в този случай да има и малко възпитание и най-малко да не се апелира. Това са и парите на данъкоплатците, на същите тези хора, върху които падат дървета ", поддържа го Мира Иванова.

" Кметът в Пловдив се смени, само че очевидно единствено козината. Нравът е същият. Много неприятно усещане остават за следващ път ", добави Николаев.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР