Внезапно почина известният психиатър д-р Инко Кехайов. Той беше един

...
</TD
>Внезапно почина известният психиатър д-р Инко Кехайов. Той беше един
Коментари Харесай

Масивен инфаркт погуби пловдивски психиатър

Внезапно умря известният психиатър доктор Инко Кехайов. Той беше един от най-хубавите психиатри освен в Пловдив, само че и в България. Д-р Кехайов е умрял на 76-годишна възраст, откакто е бил покосен от солиден инфаркт точно на Великден. Вчера близки, познати и другари са го изпратили в последния му път в родния му град Чепеларе.

Тъжната вест оповестиха неговите близки:

" На Великден си отиде от този свят един човек, който остави бездънен отпечатък в живота ми - доктор Инко Кехайов, татко на моя брачен партньор и дядо на пет прелестни внучета. Обичаше ме и ме поддържаше като лична щерка, въпреки и доста пъти да бяхме на разнообразни отзиви.

Само хората, които са се докоснали до неговата персона, знаят какъв брой необикновен човек и превъзходен психиатър беше той. Животът му беше изпълнен със смисъл до последния му мирис.

Благодарим ти за всеотдайността, за силата на Духа, която възпитаваше всекидневно във всички нас, за прелестния образец, който ни даде с живота си, за безрезервната любов и за мъдростта, от която беше изтъкана душата ти. Остави светла и доста мощна диря във всички нас, на които доста ще ни липсваш, “дядо Инко ".

Ти носеше голяма човечност, обичаше да опростяваш нещата до същински значимото и го правеше с лекотата на виртуоз. Светъл път, доктор Инко Кехайов. Ще останеш в сърцата ни! "

Екипът на Plovdiv24.bg сервира откровени съболезнования на фамилията и околните на доктор Кехайов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР