Вицепрезидентът прогнозира, че с наближаването на изборите ще се вадят

...
</TD
>Вицепрезидентът прогнозира, че с наближаването на изборите ще се вадят
Коментари Харесай

Йотова: Твърденията за нарушения в ДАНС могат да се отразят на влизането на България в Шенген

Вицепрезидентът предвижда, че с наближаването на изборите ще се вадят от ден на ден кавги от ръководството на сглобката. Тя разяснява и борбата за службите като подлага на критика за вчерашните му думи, че в ДАНС има сляпо леке във връзка с корупцията.

Твърденията за нарушавания в ДАНС могат да се отразят на влизането на България в Шенген, съобщи вицепрезидентът.

" Учудвам се, борбата за службите не е от през вчерашния ден, само че когато един министър-председател прави такива тежки обвинявания това е извънредно рисково. То е рисково на първо място за нас българите, тъй като разрушава и дребното доверие, което имаме в институциите, изключително в службите за сигурност. Аз не познавам в личната си процедура и българска, и европейска за толкоз време различен политик, който да приказва по подобен метод за службите за сигурност. Това се отбелязва от нашите европейски сътрудници, на следващия ден желаеме да влезем в Шенген, по какъв начин на този декор ще кажат да ", добави.

Тя сподели, че не е осведомена с точните аргументи за следствията в митниците и оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, само че може да направи следния коментар:

" Правя една прогноза пред вас оттук насетне - с приближаването на изборите ще се вадят от ден на ден и нови скандални обстоятелства от по този начин нареченото съдружно и некоалиционно ръководство през последните 9 месеца. Впрочем за някои партии, макар предизвестието на президента, предизборната акция стартира още от залите на президентството ".

Според предлаганото държавно управление е практическата реализация на измененията в Конституцията. " Каквото са поискали депутатите, това са получили ", акцентира вицепрезидентът.

" Ако господин Главчев реши да смени някой в този състав, ще би трябвало да има съществени причини, тъй като това още веднъж ще бъде белег на все по-задълбочаващата се политическа рецесия. Очевидно този длъжностен кабинет, по този начин както е записан с поправките в Конституцията, е едно доста огромно неразбирателство ", сподели още.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР