Вече 4 години таксиметровите шофьори в Пловдив се борят с

...
</TD
>Вече 4 години таксиметровите шофьори в Пловдив се борят с
Коментари Харесай

Таксиметрови шофьори от Пловдив: Често ни глобяват заради липсата на стоянки

Вече 4 години таксиметровите водачи в Пловдив се борят с неналичието на таксиметрови стоянки в града. Това оповестиха от Национална асоциация за отбрана на превозвачите и таксиметровите водачи.

Таксиджиите са поканили на среща кмета Костадин  Димитров, в която да обсъдят казуса. До момента не са получили отговор.

" Липсата на таксиметрови стоянки основава безпорядък и затруднява работата на таксиметровите водачи. Принудени сме да търсим места за паркиране, което постоянно е невероятно, а в някои случаи води до санкции за водачите ", декларират от Асоциацията.

Те са подготвени да вземат участие в градивен разговор с Общината, с цел да се откри решение на казуса. Дори оферират да закупят знаците и багра, с цел да обособят сами таксиметровите стоянки, все пак не е стабилно решение и не е тяхно обвързване. И до през днешния ден отговор на предлагането им липсва.

Таксиметровите водачи въпреки всичко се надяват да се откри трайно решение за неналичието на таксиметрови стоянки в Пловдив. Те счита, че по този начин в последна сметка ще подобрят освен техните условия на труд, само че и качеството на обслужване и досегаемост на таксиметровата услуга за жителите и гостите на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР