Вчера в Първо РУ собственик на кола, паркирана на ул.

...
</TD
>Вчера в Първо РУ собственик на кола, паркирана на ул.
Коментари Харесай

Автопрестъпления мъчат русенци

Вчера в Първо районно управление (на МВР) притежател на кола, паркирана на ул. " Никола Й. Вапцаров " в Русе, е алармирал за кражба. След щурм на стъкло на врата било проникнато в транспортното средство и откраднати декоративна решетка от предната част и плеър от купето. 

Нанесените вреди са декларирани за към 550 лева На местопроизшествието е осъществен оглед и е стартирано следствие в хода на формирано досъдебно произвеждане по разказа на Първо районно управление (на МВР).  

Във Второ районно управление (на МВР) , също през вчерашния ден, е получено известие за нанесена щета на автомобил, който бил паркиран през нощта на паркинг на магазин в жк " Възраждане “ в Русе. Според пострадалия собственик колата била оставена там към 19:30 часа предходната вечер, а на сутринта към 8 часа е открил, че има дупки с размери 15-20 см в региона на задното обзорно стъкло в долните ъгли.

Не са декларирани неналичия от транспортното средство. Сигналът е документиран и по него е стартирана работа с оглед изясняване на закононарушение по чл.216, ал.1 от Наказателен кодекс, като е формирана кореспонденция по разказа на Второ районно управление (на МВР).
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР