Въпреки заповедта за спиране на строеж на кмета на район

...
</TD
>Въпреки заповедта за спиране на строеж на кмета на район
Коментари Харесай

Работници ударно строят и закриват панорамната гледка на Младежкия хълм въпреки заповедта

Въпреки заповедта за прекъсване на градеж на кмета на регион " Централен ", строители не престават стремително работа по построяването на къща, която закрива панорамната панорама от спирка на Детската железница на Младежкия рид. Читателка на Plovdiv24.bg ни изпрати клип, на който се вижда, че служащите са на място на обекта и не престават построяването на къщата.

Тя се е натъкнала на интензивната работа на майсторите, до момента в който е разхождала кучето си тази заран.

, кметът на регион " Централен " е разпоредил спешна проверка, която е открила противоречие сред утвърждения към този момент план и действителното строителство, което се прави сега. Сградата би трябвало да е двуетажна, като не надвишава височината на прилежащите здания. С просто око обаче се вижда, че даже и недостроена и без покрив височината на къщата е такава, че към този момент скрива гледката от гара " Панорама " на Детската железница.

Там при всеки курс на влакчето пасажерите слизат и преглеждат, до момента в който вклакчето прави маневри и се приготвя да поеме в противоположната посока.

Кметът на регион " Централен " разпореди прекъсване на работата по обекта, до момента в който строителят не потвърди, че ремонтните действия вървят в съответствие на утвърждения план, който е от 2019 година.

От нас той разбра, че има нарушаване на заповедта му и съобщи, че незабавно ще алармира на полицията и Пловдивския общински инспекторат.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР