В Русенския университет бяха представени две обновени с помощта на

...
</TD
>В Русенския университет бяха представени две обновени с помощта на
Коментари Харесай

В Русенския университет отвориха врати обновени лаборатории

В Русенския университет бяха показани две актуализирани благодарение на “Приста Ойл Холдинг " лаборатории за образование на студенти от катедра “Двигатели и транспортна техника " - още един добър образец за сбъднат план, в който бизнесът си сътрудничи с образованието и спомага за подготовката на бъдещите фрагменти в съответната област.

Събитието се състоя в корпус № 5 на университета.

Домакини бяха ректорът на  Русенския университет - учен Христо Белоев и изпълнителният шеф на Приста Ойл Холдинг ЕАД инж. Цветомир Анастасов.

 

Академик Белоев връчи на инж. Анастасов признателен адрес, част от който гласеше: “Нашият университет високо цени построеното с вас през годините партньорство и актуалното разкриване още един път потвърди, че това съдействие има капацитета и силата да реализираме с общи старания положителни хрумвания, планове и практики! "

В умозаключение инж. Анастасов изрази волята на управлението на “Приста Оил Холдинг " взаимните действия с Русенския университет да продължат и да стават още по-плодотворни:

“Ще задълбочим нашето съдействие с още доста начинания. Ще продължим, несъмнено, със срещите със студенти. Всяка година те идват на посещаване в нашия цех, с цел да се срещнат от близко с действителното произвеждане,с метода на тестване и анализиране на артикули, въобще с всичко, което касае маслата - “кръвоносната система " на мотора. "

Благодарности за реализирането на плана по обновяването на лабораториите сервира и проф. д.т.н. Росен Иванов - началник на катедра “Двигатели и транспортна техника " в Русенския университет.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР