В Пловдив започна изграждането на нов многоетажен паркинг с хеликоптерна

...
</TD
>В Пловдив започна изграждането на нов многоетажен паркинг с хеликоптерна
Коментари Харесай

В Пловдив започна изграждането на нов многоетажен паркинг с хеликоптерна площадка

В Пловдив стартира построяването на нов многоетажен паркинг с хеликоптерна площадка в УМБАЛ “Свети Георги " ЕАД, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Днес алегорична първа копка направи изпълнителният шеф на лечебното заведение проф. доктор в компанията на публични посетители. 

Обектът ще е на мястото на настоящия открит паркинг за чиновници на бул. " Пещерско шосе " 66. Избран е след разбор на територията, тъй че да има елементарен и бърз достъп с комфортна връзка сред многоетажния паркинг и постройката на болничното заведение с нейните съществени входове за чиновници, администрация и пациенти – опция за осъществяване на хеликоптерна площадка със съответните характерни условия, както и бърз достъп за превозване на пациенти от нея до отделението за Спешна помощ. 

Строежът ще е с разгърната повърхност 20 402 кв, м. Той ще включва 603 паркоместа, от които 61 ще са предопределени за хора с увреждания. 

Хеликоптерната площадка е проектирана по метод, по който да може да приема едни от най-високите класове хеликоптери, които се употребяват в страната.

Инвестиционният план за създаване на закрит паркинг с хеликоптерна площадка с вход към незабавното поделение е на стойност 19 712 880,00 лева с Данък добавена стойност.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР