В Пловдив днес продължава делото срещу Чеченеца, Емили Тротинетката, Тошо

...
</TD
>В Пловдив днес продължава делото срещу Чеченеца, Емили Тротинетката, Тошо
Коментари Харесай

Тихомир-Мелиса разказа как и защо е сниман скандалният клип в мол Пловдив

В Пловдив през днешния ден продължава делото против Чеченеца, Емили Тротинетката, Тошо Куката и Стоян Карапанов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето какво сподели в правосъдната зала Тихомир-Мелиса, който въртеше бурна обич с Емили:

" Бяхме се разбрали с Тошо и Чеченеца да се забележим и да създадем общ клип. Аз и Емили отидохме в мола да се забележим с тях. Като излязохме от таксито, ни посрещна Стоян Карапанов и частният обвинител. Не бях то срещал. Прегърна Емили. Направи си фотография с нас като почитател. Първи ни поздрави. Нямах никаква визия по какъв начин Стоян го е вербувал. Мислех, че е от компанията на Стоян и Чеченеца. Аз всеки ден срещам хора и почитатели и всеки ден се фотографирам с тях. Седнахме на кафе горе в мола всички.

Денислав ни разпитваше за тренировки. Нямаше нищо неправилно в случилото се. Няма сигнал, тъй като всичко е наред. Хората, в случай че бяха видели, че има проблем, щеше да има сигнал. Аз не знаех какво ще снимаме - занимателен клип, който ще шокира цялата мрежа. После разбрах, че Стоян е работил с момчето и то желае да е известно. Аз отидох да си взема храна и не знаех какво ще се снима. Служителите ме питаха, само че аз не знаех. Всички са пристигнали по лично предпочитание, те желаят да натопят Емили и Чеченеца.

Аз съм почтен човек. Емили я желаят за реклама и популярност. Тя има ТЕЛК и елементарно се въздейства от хората. Каквото й кажеш, ще го направи. Не мога да допускам какво се случи. Стоян би трябвало настрана да си поеме виновността. 8 часа стояхме в мола и никой не ни сподели нищо. Поне 2-3 часа обсъждахме по какъв начин да създадем клипа, имахме няколко разновидността. Решението го взимат Стоян и Денислав, отчасти и Тошо. Те описаха на всички този сюжет и всички се съгласиха.

Никой не е каран на мощ. Сценарият беше - както в Америка се снимат тези клипове, както имаше и. В ролята на стопанка се явяваше Емили, в ролята на плебей момчето. Идеята беше да се разхожда на каишка. След клипа нямаше недоволни. Всички имат виновност, в това число момчето. То не е по-различно от Емили. Елизабет заснемаше клипа, а кой го е качил не знам.

В Америка на MTV премиите Рияна излезе на каишка с един мъж. Само тук хората го намират за шокиращо. От Стоян Карапанов разбрахме какво е наличието на клипа. Коланът в клипа е мой. Друг нямаше колан. Момчето персонално единствено си постави колана на врата. Всички се почувствахме неловко от наличието на клипа. Стори ни се прекомерно скандално. Заснехме го, тъй като ангажирахме хотел, път, пари и хора и нямаше по какъв начин да се откажем.

Почувствахме се гузни след клипа и в случай че бяхме по-наясно, нямаше да се съгласим. Направихме го в името на известността, глупава неточност, за която съжаляваме. Елизабет му стисна ръката и го поздравихме с безусловно почитание. Не всеки би се съгласил да играе тази роля. Стоян и момчето си потеглиха първи. Цялото нещо беше роля като в театъра и киното.

Ние изпълняваме една роля. В действителния живот не сме такава. Децата са заблудени и гледат Тик Ток. В България би трябвало да правиш скандал, с цел да си прочут. Аз съм висшист, когато станах Мелиса, забогатях. Отстрани можеш да кажеш, че е подигравка, само че като знаеш, че всички са били в въодушевление по време на клипа, няма по какъв начин да е подигравка. Няма оръжия. Притеснен съм, знам кой е молът и точната дата, само че съм обезпокоен. Отидох с Емили, тъй като е рисково, тъй като са нови хора, другояче не ми се ходеше в мола ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР