В момента все още не е загубена напълно надеждата, че

...
</TD
>В момента все още не е загубена напълно надеждата, че
Коментари Харесай

ПП: Не е загубена надеждата, че Панаирът може да се спаси

В момента към момента не е изгубена изцяло вярата, че може да се съблюдава Пловдивският панаир, заяви пред камерата на  Plovdiv24.bg националният представител от Политическа партия Стою Стоев.

" Въпреки неправилното разпореждане на съда, че решението е необжалваемо, по наша самодейност Агенцията по вписванията пусна тъжба за вписването на прехвърлянето на акциите. Налице е годно подписан контракт за подаяние. Ние подехме самодейност и сме внесли решение в Народно събрание министърът на стопанската система да направи вписването на това подаяние в Агенцията по вписванията.

Въпреки тези обществено известни обстоятелства и опция от министъра към момента нямаме обществена позиция за желанието му, налице е мълчанието на институциите по въпроса. Процедурата може да мине и през Народно събрание, само че е доста тромава, а прозорецът, който ни се отваря с неприключилото регистриране на последното решение на Общинския съвет Варна за отричане от акциите, ще се затвори.

Министърът би трябвало да извърши и предприеме всички дейности за избавяне на пловдивския панаир и страната и да впише дарението, каквото мнение е изразил и висшият арбитър в регистъра ", уточни Стою Стоев. 

Според него всяка една опция би трябвало да се употребява.

Гледайте повече във ведеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР